Kuka olen?

Olen läsnä oleva, helposti lähestyttävä, empaattinen ja asiakasta arvostava. Keskeisintä on muodostaa asiakkaan kanssa luottamuksellinen yhteistyösuhde. Työskentelyssä tavoitellaan aina asiakkaan tarpeesta lähtevää muutosta. Jokaisella meillä on vahvuuksia, joiden varaan lähdetään yhdessä rakentamaan muutosta parempaan. Tarjoan tukea moniin elämän vaikeisiin haasteisiin aikuisille ja ikääntyneille.

Mieluiten tapaan sinut Shortumin tiloissa Espoossa, mutta etävastaanottokin on mahdollinen.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamiseeni kuuluu vakavasta sairaudesta toipuminen, väkivaltaan liittyvät kokemukset ja ikääntymisen tuomat henkilökohtaiset tai läheisiin liittyvät haasteet.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen psykologi ja psykologian tohtori ja väitellyt rintasyöpäpotilaiden elämänlaadusta.

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on pitkä kokemus erilaisissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä, joten myös työelämään ja esimiestyöhön liittyvät haasteet ovat minulle tuttuja.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia

“Minna-Liisa on luotettava, ihmistä kunnioittava ja helposti lähestyttävä kuuntelija, joka ymmärtää elämän kirjavuutta. Hänellä kyky luoda rentoudella ja kevyellä huumorilla puitteet ratkaisuhakuiselle vuorovaikutukselle.”

Asiakas