Kuka olen?

Olen terveyspsykologian erikoispsykologi, kognitiivinen psykoterapeutti, hypnoterapeutti ja filosofian tohtori.

Jokainen ihminen on oman elämänsä paras asiantuntija. Siksi haluan kuunnella tarkasti, kysyä ja oppia sinulta. Yhdessä ymmärrämme, mikä kaikki tilanteeseesi vaikuttaa ja miten voimme löytää ratkaisuja. Kognitiivinen terapiatyöskentelyni on empaattista ja samalla aktiivista. Terapeuttina olen ennen kaikkea toinen ihminen, joka haluaa auttaa ja jolla on laaja koulutus ja kokemus ihmismielen toiminnasta ja ihmisen käyttäytymisestä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Mielenterveyden tai jaksamisen ongelmat, elämän kriisitilanteet ja oman identiteetin pohdinta.

Palvelut ja hinnat:

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)
  • Psykoterapia – 120 € / 45 min

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Erikoispsykologikoulutuksen myötä minulla on erityisosaamista mielenterveyden ongelmien hoidon lisäksi esimerkiksi stressiin ja hyvinvointiin, ravintoon ja syömiseen, riippuvuuksien hoitoon, kipuun, uneen ja elämäntapamuutosten toteuttamiseen liittyen. Täsmäkoulutuksilla olen hankkinut psykoterapeuttista lisäosaamista mm. skeematerapiasta, hyväksymis- ja omistautumisterapiasta, dialektisesta käyttäytymisterapiasta sekä kognitiivis-analyyttisesta psykoterapiasta.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt pitkään julkisessa terveydenhuollossa asiakas/potilastyössä sekä esihenkilönä. Tunnen monipuolisesti mielenterveyden ongelmien arviointia ja hoitoa, sukupuoli-identiteetin kysymyksiä ja olen työskennellyt myös vakavasti sairastuneiden psykososiaalisen tuen palveluissa HUS Syöpäkeskuksessa.

Palautteet

“Kiitos, että olet hoitanut työsi, ja enemmänkin, esimerkillisesti. Olet ollut luottamukseni arvoinen aina.”

Asiakas

“Olet loistava työssäsi. Osaat kuunnella, ymmärtää ja validoida. Tulee tunne, että todella välität. Sulla on myös hyvä huumorintaju. Kiitos!”

Asiakas