Kuka olen?

Olen voimavarakeskeinen perheterapeutti ja Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Olen peruskoulutukseltani sosionomi AMK. Tarjoan pari- ja perheterapiaa sekä yksilöille lyhytterapiaa.
Olen täydentänyt omaa osaamistani säännöllisesti. Minulle on ollut tärkeää kehittyä ihmissuhdetyössä ja antaa osaamiseni asiakkaiden käyttöön. Olen opiskellut mm. vakauttavaa traumanhoitoa sekä perehtynyt kognitiiviseen hoitomalliin päihdekuntoutuksessa.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, läsnäoleva ja aktiivinen. Minulle on tärkeää tuoda toivoa, lisätä ymmärrystä ja näkökulmia sekä vahvistaa resilienssiä ja kulkea rinnalla elämän risteyskohdissa.

Terapiavastaanottoni on turvallinen paikka, jossa asiakkaan tilanne on keskiössä. Jokaisen asiakkaan prosessi on omanlaisensa ja ainutlaatuinen.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 105 € / 45 min
  • Pariterapia – 180 € / 90 min
  • Perheterapia – 180 € / 90 min
  • Psykoterapia – 105 € / 45 min

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen voimavarakeskeinen perheterapeutti ja Valviran hyväksymä psykoterapeutti. Olen peruskoulutukseltani sosionomi AMK. Olen laillistettu psykoterapeutti (perheterapia) ja sosionomi. Lisäksi olen opiskellut vakauttavaa traumanhoitoa perheterapiassa, neuropsykiatrista valmennusta sekä  lähisuhdeväkivaltaan liittyviä koulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi yksilöpsykoterapeutiksi (valmistun 5/2024).

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien lasten, nuoren ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt sosiaalihuollon erilaisista työtehtävissä mm. aikuisten päihdekuntoutuksessa, perheneuvolassa, neuropsykiatrisessa perhekuntoutuksessa, lastensuojelun perhetyössä ja sijaishuollossa.

Palautteet

”Maijastiina on helposti lähestyttävä, aktiivinen ja tukeva.”

Asiakas

”Maijastiina on aina asiakkaiden puolella. Hän löytää onnistumisen mahdollisuudet ja työskentelee aktiivisesti ongelman ratkaisemiseksi. Hänen kanssaan on hyvä työskennellä.”

Kollega