Kuka olen?

Olen psykologi, terapeutti (kognitiivis-analyyttinen lyhytterapia) sekä johdon coach. Olen tukenasi sekä haastavissa elämäntilanteissasi tai oireidesi lieventämisessä, mutta myös tilanteissa, joissa haluat elää enemmän oman näköistäsi elämää, lisätä itseymmärrystäsi ja hyvinvointiasi sekä saada potentiaalisi esiin.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Elämänkriisit, kuten ero tai oma / läheisen sairastuminen, työttömyys, uupuminen, masentuneisuus, ahdistuneisuus, itsetunnon haasteet sekä lapsettomuus ja perinataalipsykologiaan liittyvät teemat.

Palvelut ja hinnat

  • Johtajaterapia
  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)
  • Ryhmätyönohjaus
  • Työnohjaus – 150 € / 45 min (sis. alv 24%)

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Tavoitteenani on aluksi kuunnella sinua ja toiveitasi sekä luoda yhdessä kanssasi psykologisesti turvallinen tila. Minua on sanottu sekä empaattiseksi, lämpimäksi ja joustavaksi, mutta myös aktiiviseksi ja omia tulkintojani ja pohdintojani esiin tuovaksi. Jäsennämme tilannettasi ja tavoitteitasi yhdessä sekä keskustellen, mutta myös visuaalisia apuvälineitä käyttäen, jotta monimutkaiset asiat ovat helpommin hahmotettavissa ja työstettävissä. Tarvittaessa käytän myös kokemuksellisia menetelmiä sekä psykologisia arviointimenetelmiä. Monessa tilanteessa tapaamisten välillä kannattaa myös käyttää välitehtäviä, jotta muutos lähtee liikkeelle ja voimistuu osaksi arkeasi.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi, PsM, KAT-lyhytterapeutti, BBA ja johtamisen erikoistutkinto.

Keskeisin työkokemukseni: Yksilöterapeutti ja coach Shortum/Heltti, HUS työkyvyntutkimuspoliklinikka, HUS Lisääntymislääketieteen yksikkö, HUS Sukupuoli-identiteetin tutkimuspoliklinikka sekä aiemmin myös Sanoma Prolla mm. myyntijohtaja ja liiketoimintayksikön vetäjä.

Tärkeimmät julkaisuni:

  • Aaltonen, S. & Lempinen, L. (2020). Opas sukupuolidysforiaan. www.mielenterveystalo.fi
  • Puustinen, N. Lempinen, L. & Tuisku, K. Mielenterveystalosta apua sukupuolidysforian kohtaamiseen. Lääkärilehti 6/2020.
  • Lempinen, L., Puustinen, N. & Tuisku, K. Sukupuolen moninaisuus ja sukupuolidysforia – mitä työterveyslääkärin on hyvä tietää? Työterveyslääkäri 3/2020.

Palautteet

“Ymmärrän olleeni ennen Liisan työnohjausta aika vietävissä, mutta nykyään osaan myös sanoa ei, ja hallitsen elämääni paremmin. olen jopa onnellisempi.”

Asiakas

“Liisa on hyvin paneutuva, aikaansaava ja ammattitaitoinen. Liisalla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia rakentavasti haastavissakin tilanteissa.”

Asiakas