Kuka olen?

Terapiassa ja elämässä tärkeintä on kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen.

Terapeuttina minulle tärkeää on hahmottaa asiakkaan tarina ja pysähtyä sen äärelle. Voimavaroja ja hyvinvointia lisääviä ratkaisuja etsitään yhdessä pohtien. Pitkä ja laaja-alainen kokemukseni erilaisissa psykologin tehtävissä näkyy työskentelyotteessani ja ajattelutavassani. Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

Koulutukseni: PsL, psykologi, psykoterapeutti ET, neuropsykologian erikoispsykologi, VET, neuropsykologian työnohjaaja- ja kouluttajapätevyys

Lisätietoa työtavastani:

Räätälöin työtapani asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Terapian tavoitteena on kokemuksellinen myönteinen muutos asioissa, jotka on yhdessä asetettu terapian tavoitteeksi. Muutoksen voi havaita ajatuksissa, tunteissa ja toiminnassa – usein näissä kaikissa.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

Voit hakeutua vastaanotolleni mm. omaan jaksamiseen, tunnesäätelyyn, mielialaan, elämän muutos- ja kriisitilanteisiin sekä ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Työskentelen myös raskausajan, vanhemmuuden ja lapsen kehitykseen liittyvien kysymysten parissa.

Toimin myös työyhteisöjen ja esihenkilöiden tukena työhyvinvoinnin kysymyksissä sekä koulutan ja työnohjaan mm. terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia.

Palveluitani:

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia
  • Nuorten terapia
  • Psykoterapia
  • Työnohjaus

Katrissa on paljon lämpöä, lähestettävyyttä ja seesteisyyttä, jotka auttoivat toimivan ja turvallisen suhteen muodostamisessa.

Sydämeni syke hidastui istuuduttani hänen vastaanotolleen. Siellä olin aina turvassa ja ymmärretty. Jokaisesta tapaamiskerrasta jäi minulle uusia näkökulmia pohdittavaksi.”

Asiakas

Katrin kokemus näkyy ammatillisuutena, empatiana, uskona voimavaroihin, joka johtaa hyvään lopputulokseen.”

Asiakas