Kuka olen?

Terapiassa ja elämässä tärkeintä on kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen. Terapeuttina minulle tärkeää on hahmottaa asiakkaan tarina ja pysähtyä sen äärelle. Voimavaroja ja hyvinvointia lisääviä ratkaisuja etsitään yhdessä pohtien. Pitkä ja laaja-alainen kokemukseni erilaisissa psykologin tehtävissä näkyy työskentelyotteessani ja ajattelutavassani. Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit hakeutua vastaanotolleni mm. omaan jaksamiseen, tunnesäätelyyn, mielialaan, elämän muutos- ja kriisitilanteisiin sekä ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Työskentelen myös raskausajan, vanhemmuuden ja lapsen kehitykseen liittyvien kysymysten parissa. Toimin myös työyhteisöjen ja esihenkilöiden tukena työhyvinvoinnin kysymyksissä sekä koulutan ja työnohjaan mm. terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia.

Palvelut ja hinnat:

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia – 150 € / 45 min
  • Nuorten terapia – 150 € / 45 min
  • Psykoterapia – 150 € / 45 min
  • Työnohjaus

Lisätietoa työtavoista

Räätälöin työtapani asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Terapian tavoitteena on kokemuksellinen myönteinen muutos asioissa, jotka on yhdessä asetettu terapian tavoitteeksi. Muutoksen voi havaita ajatuksissa, tunteissa ja toiminnassa – usein näissä kaikissa.

Koulutus

PsL, psykologi, psykoterapeutti ET, neuropsykologian erikoispsykologi, VET, neuropsykologian työnohjaaja- ja kouluttajapätevyys.

Palautteet

”Katrissa on paljon lämpöä, lähestettävyyttä ja seesteisyyttä, jotka auttoivat toimivan ja turvallisen suhteen muodostamisessa. Sydämeni syke hidastui istuuduttani hänen vastaanotolleen. Siellä olin aina turvassa ja ymmärretty. Jokaisesta tapaamiskerrasta jäi minulle uusia näkökulmia pohdittavaksi”

Asiakas

”Katrin kokemus näkyy ammatillisuutena, empatiana, uskona voimavaroihin, joka johtaa hyvään lopputulokseen”

Asiakas