Katri Wahlman-Neuvonen

Psykologi (PsL), neuropsykologian erikoispsykologi, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, neuropsykologian kouluttaja- ja työnohjaaja

Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille

Kielet

Paikkakunnat

Erikoistumisalueet

Varaa minulle aika

Kuka olen?

Terapiassa ja elämässä tärkeintä on kohtaaminen ja nähdyksi tuleminen. Terapeuttina minulle tärkeää on hahmottaa asiakkaan tarina ja pysähtyä sen äärelle. Voimavaroja ja hyvinvointia lisääviä ratkaisuja etsitään yhdessä pohtien. Pitkä ja laaja-alainen kokemukseni erilaisissa psykologin tehtävissä näkyy työskentelyotteessani ja ajattelutavassani. Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit hakeutua vastaanotolleni mm. omaan jaksamiseen, tunnesäätelyyn, mielialaan, elämän muutos- ja kriisitilanteisiin sekä ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Työskentelen myös raskausajan, vanhemmuuden ja lapsen kehitykseen liittyvien kysymysten parissa. Toimin myös työyhteisöjen ja esihenkilöiden tukena työhyvinvoinnin kysymyksissä sekä koulutan ja työnohjaan mm. terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattilaisia.

Palvelut ja hinnat:

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia – 150 € / 45 min
  • Psykoterapia – 150 € / 45 min
  • Työnohjaus

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Räätälöin työtapani asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Terapian tavoitteena on kokemuksellinen myönteinen muutos asioissa, jotka on yhdessä asetettu terapian tavoitteeksi. Muutoksen voi havaita ajatuksissa, tunteissa ja toiminnassa – usein näissä kaikissa.

Koulutus

Psykologi (PsL), neuropsykologian erikoispsykologi, kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, neuropsykologian kouluttaja- ja työnohjaaja

Palautteet

“Katrissa on paljon lämpöä, lähestettävyyttä ja seesteisyyttä, jotka auttoivat toimivan ja turvallisen suhteen muodostamisessa. Sydämeni syke hidastui istuuduttani hänen vastaanotolleen. Siellä olin aina turvassa ja ymmärretty. Jokaisesta tapaamiskerrasta jäi minulle uusia näkökulmia pohdittavaksi”

Asiakas

“Katrin kokemus näkyy ammatillisuutena, empatiana, uskona voimavaroihin, joka johtaa hyvään lopputulokseen”

Asiakas