Kuka olen?

Olen koulutukseltani psykologi ja kipupsykologi sekä aikuisten ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Pitkän psykologiurani aikana olen työskennellyt sekä psykiatriassa että somaattisessa erikoissairaanhoidossa.

Minulla on laaja osaaminen tunnetyöskentelystä, mielen ja kehon yhteydestä osana psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Pyrinkin tutkimaan yhdessä asiakkaani kanssa psyykkisten ja fyysisten ilmiöiden sisältöä ja merkitystä.

Olen kirjoittanut tunneosaamisesta ja tunnekuormittavuudesta viisi kirjaa, joista viimeisimmät ovat ilmestyneet Tunteet kehossa 2021 sekä Kehon Viisaat Viestit vuonna 2022.

Koulutukseni: Olen koulutukseltani psykologi ja kipupsykologi sekä aikuisten ratkaisukeskeinen psykoterapeutti.

Lisätietoa työtavastani

Olen työskentelyssä asiakkaan tavoitteet huomioiva sekä laaja-alaisesti asiakkaan tunnereagoivuutta ja kokemusmaailmaa kunnioittava. Pyrin psyykkisessä työskentelyssä aktiivisuuteen. Työskentelyssä pyrin käyttämään erilaisia kehotietoisuutta ja tiedostamista tukevia ja aktivoivia menetelmiä, jotka pyrin valitsemaan asiakkaan tilannetta ja hyvinvointia kunnioittaen.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamistani ovat esimerkiksi tunnetyöskentely ja erilaiset kipuun liittyvät haasteet.

Palveluitani:

Tarjoan neuvonta- ja konsultaatiopalveluita, lyhytpsykoterapiaa, kipupsykoterapiaa sekä KELAn tukemaa psykoterapiaa.

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Konsultaatio
  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia

”Juhaa on helppo lähestyä ja hän on terapeuttina avoin.”

Asiakas