Kuka olen?

Olen pari- ja perheterapian psykoterapeutti. Työskentelen parien ja erilaisten perhekokonaisuuksien kanssa sekä tarjoan yksilöasiakkaille lyhytpsykoterapiaa. Olen empaattinen ja tärkeimpinä arvoina työssäni koen asiakkaan kunnioittamisen ja kuulluksi tulemisen.

Työskentelytapani on dialoginen ja voimavarakeskeinen, integratiivisesti eri viitekehysten työtapoja hyödyntävä.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Vastaanotolleni voit tulla akuuttien kriisien tai pidempiaikaisten haasteiden takia, pohtimaan esimerkiksi ihmissuhteisiin, kuormittaviin kokemuksiin tai tai työelämään liittyviä kysymyksiä.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 110 € / 45 min
  • Pariterapia – 180 € / 90 min
  • Perheterapia – 180 € / 90 min
  • Psykoterapia – 110 € / 45 min

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen koulutustaustaltani pari- ja perheterapian psykoterapeutti sekä lisäksi toimintaterapeutti AMK, kognitiivinen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja.

Keskeisin työkokemukseni: Työskentelen eri-ikäisten yksityisasiakkaiden kanssa sekä tapaan pari- ja perheterapiassa erilaisia perhekokonaisuuksia (tässä Kela-korvattavuus). Minulla on pitkä kokemus neurokirjon asiakkaiden kanssa (ADHD, autismin kirjo) työskentelystä ja olen toiminut ammatillisen kuntoutuksen toimintaympäristössä sekä tehostetun perhetyön parissa lastensuojelussa.