på svenska
in English

Kuka olen?

Olen tukenasi, kun kaipaat luotettavan psykologian ammattilaisen apua tunne-elämään, pari- ja perhesuhteisiin, vanhemmuuteen tai työelämään liittyvien haasteiden ratkomisessa. Vastaanotolleni voit tulla myös, kun haluat kehittää tunne- ja ihmissuhdetaitojasi, tai haluat tukea omien opinto- tai uratavoitteiden saavuttamisessa, vaikka akuuttia ongelmaa ei ole.

Tapaamisilla tutkimme ja jäsennämme yhdessä tilannettasi ja määrittelemme työskentelyn tavoitteet, joita kohti etenemme. Työskentelyn lähtökohtana on aina yksilöllinen tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi.

Lisätietoa työtavastani:

Psykologin työssäni näen tärkeänä välittävän läsnäolon ja asiakkaan tasa-arvoisen kohtaamisen.

Työskentelytapani on aktiivisesti kuunteleva, jäsentävä ja itsehavainnointiin kannustava. Tuen sinua omien voimavarojesi vahvistamisessa ja omannäköisen ja omiin arvoihisi pohjautuvan elämän luomisessa, tuoden myös esiin psykologin tieteellistä näkemystä. Usein käytän myös erilaisia kotitehtäviä, jotka auttavat sinua havainnoimaan tilannettasi ja viemään positiivisia muutoksia arkeesi.

Vastaanotolle voit tulla joko yksin tai parina. Halutessasi voimme toteuttaa tapaamiset etänä tietosuojatulla videopuheluyhteydellä.

Koulutukseni ja kokemukseni

Olen työskennellyt yksityisenä ammatinharjoittajana aikuisten ja parien kanssa vuodesta 2020. Minulla on myös kokemusta työterveyspsykologin ja perheneuvolapsykologin työstä.

Koulutukseni: Psykologi. Syksystä 2022 lähtien opiskelen kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa.

Palveluitani:

 • Lyhytterapia
 • Pariterapia
 • Koulutuspsykoterapia

  ”Charlotte on psykologina ja kollegana sydämellinen, luotettava, aktiivinen ja aikaansaava.

  Työssään hän on asiakasta kunnioittava, aktiivinen kuuntelija, jonka työotteessa korostuu myös tavoitteellisuus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohden.”

  Kollega

  About me

  I offer psychologist appointments also in English and Spanish. When you experience emotional problems or challenges in your couple and family relationships, parenting or work life, I am happy to work with you to overcome them.It is important for me that my clients feel heard and respected. Depending on your individual situation and your needs, we will together determine the focus and work towards your goals.

  You can book your own individual appointments or come together with your partner. The appointments can also be organized via videocalls.