
Apu-otsikko
Kanavakohtaiset ohjeistukset
Tältä sivulta löydät ensin kaikkia kanavia koskevat yleiset ohjeistukset, sekä alempaa kanavakohtaiset ohjeistukset, jotka johdattavat sinut vaihe vaiheelta erilaisten sisältömuotojen maailmaan. Jos jokin vaihe tuntuu hankalalta, älä epäröi kysyä apua! 🙂
Kaikkia kanavia koskevat yleiset ohjeistukset
Tekstiä
Mielikuvat, joihin withHeltin kokonaiskuvassa pyritään ovat: laadukkuus, freesiys, helposti lähestyttävyys ja aitous, sekä hyvään terapeuttiin liitettävät mielikuvat, mm. asiantuntevuus, turvallisuus, luottamus ja lämpö. Nämä ohjaavat myös tekstin tyyliä ja sävyä.
withHeltin Tone of Voice 30 sekunnissa:
- Haluamme olla viestinnässämme lämpimiä ja turvallisia, eli vahvistaa mielikuvia, joita myös hyvään terapeuttiin liitetään (myös asiantuntevuus ja luottamus). Lämpimyys ja turvallisuus vahvistavat myös helposti lähestyttävyyttä, jolloin tulevien asiakkaiden on helpompi lähestyä meitä, mikäli heillä on jotain kysyttävää palveluistamme.
- Lisäksi haluamme viestiä asiantuntevuutta ___
Vrt. yhtenäisyys Heltin tone of voicen kanssa:
Heltin Tone of Voice 30 sekunnissa:
- Haluamme olla viestinnässämme rentoja ja tuttuja. Tuomme äänensävyllämme ja viesteillämme esille, että tunnemme asiakkaamme. Lähestymme asiakkaitamme henkilökohtaisella äänensävyllä.
- Vaikka olemme rentoja, emme silti ole löysiä viestissämme, vaan haluamme tuoda esiin kiihkeyden, rohkeuden ja intohimomme: jokainen helttiäinen on työssään mukana suurella sydämellä ja sen tulee näkyä myös viestinnässämme.
- Vaikka olemme kiihkeitä, emme halua olla impulsiivisia tai uhmakkaita.
- Haluamme myös tuoda esille arvovaltaamme, koska me tunnemme oman alamme: olemme itsevarmoja, vakuuttavia ja päättäväisiä, mutta ilman rehvakkuutta.
- Viestintämme tulee tuntua vastaanottajassa: haluamme, että lukiessaan meistä, vastaanottajassa herää tunteita.
Sisällöt toteutetaan kanavanatiiviutta kunnioittaen, jolloin tone of voice hieman mukautuu kanavakohtaisesti säilyttäen silti riittävän yhtenäisyyden. Esimerkiksi Instagramissa teksti on hieman puhekielisempää (katsojaa rennommin puhuttelevaa) kuin esimerkiksi withHeltin verkkosivuilla. Pieni mukautuminen mahdollistaa kiinnostavuuden ja kasvun (vrt. tönköt, mainosmaiset yritystilit). Toki olennaista on myös tekemisen sisältö: eli miten luomme arvoa seuraajille eri kanavissa? Perehdymme tähän lisää kanavakohtaisissa osioissa.
Huom! Jotta verkkosivujen teemalajittelu toimii, käytetään seuraavia hashtageja näissä muodoissa:
Kategoria – Masennus: #masennus
Kategoria – Ahdistus ja paniikki: #ahdistus #paniikki
Kategoria – ADHD ja autismiskirjo: #adhd #autismikirjo
Kategoria – Traumat ja kriisit: #trauma #kriisi
Kategoria – Ihmissuhteet: #ihmissuhteet #parisuhde #kaverisuhteet #ystäväsuhteet
Kategoria – Työ ja opiskelu: #työ #opiskelu #palautuminen
Kategoria – Riippuvuudet ja mielenterveyshäiriöt: #riippuvuudet #syömishäiriö #liikunta #harrastukset #persoonallisuus #uni #häiriö [riippuvuudet omaan kategoriaan vai mielenterveyshäiriöiden alle?]
Kategoria – Terapia ja harjoitukset: #terapia #itsehoito [harjoitukset omaan kategoriaan]
Kategoria – Vieraat ja kokemusasiantuntijat: #vieras #kokemus
Asiantuntijoiden omat hashtagit: #katrikanninen #ainopekkarinen
—> Lisäksi voit käyttää kulloiseenkin aiheeseen sopivia muita hashtageja, kuten: #mielenterveys #mieli #mielenhyvinvointi #hyvinvointi #lyhytterapia #psykoterapia #terapiaan
—> Sisältöön (esim. reeliin) voi halutessaan tägätä itsensä.
Strategisesti: Lyhyen (mikro-) sisällön tavoite on toimia sisäänheittotuotteena ja pidemmän (makro-) sisällön tavoitteena on sitouttaa ja rakentaa luottamusta meidän ja potentiaalisten asiakkaiden välille.
Mikä? Reel (tai suom. kela) on max. 90 sekuntia pitkä pystysuoraan kuvattu lyhytvideo.
Millä sovelluksella? Voit kuvata reelin puhelimen kameran videotoiminnolla tai Instagram-sovelluksella. Kuvatessa suoraan Instagramissa näet samalla jäljellä olevan ajan ja tarvittaessa sovellus poistaa taustalla olevaa kohinaa ja parantaa näin äänenlaatua.
Miten? (1) Aloita videon tekeminen suunnittelemalla aihe ja sisältö sekä tekemällä tarvittaessa tiedonhakua. (2) Kuvaa ja leikkaa reel Instagramin sovelluksessa. (3) Tekstitä reeliin vähintään otsikko ja mielellään muutakin olennaista. Sana sanalta ei kuitenkaan tarvitse. (4) Kirjoita kuvateksti ja muista hashtagit [ks. listaus ylempää]. (5) Julkaise nyt tai tallenna myöhemmin julkaistavaksi [kuvateksti ei jää sovellukseen talteen].
Erilaisia reel-formaatteja inspiraatioksi:
- Ei-puhetta formaatti: todella napakka sisältö ja sanoma tekstinä videolla ja/tai kuvatekstissä, trendaava musiikki taustalla, jotta algoritmi nostaa esiin, kuitenkin huomioon ottaen sanoitus ja fiilis [benchmark Aino P.]
- Rennot juttelevat reelit [benchmark Samuli]
- Vinkki-reelit tiettyyn teemaan liittyen
- Validoivat reelit: tunnistatko tämän → se on ihan ok ja normaalia → antaa katsojalle validoidun tunteen, että kokemus on ihan ok ja näin saa tuntea
- Lyhyt ilmiön esittely ja neuvo -formaatti: ihmiset [neuvo tärkeä, mitä hyötyä katsoja saa reelistä, esim. kysymys loppuun tunnistatko/huomaatko/]
- “Käyn keskustelua itseni kanssa” – eri roolit samassa videossa, toimii hyvin erilaisissa pohdinnoissa jotka ihminen tunnistaa omasta arjestaan.
- Harjoitukset [benchmark Katin terapeuttiset harjoitteet]
- Työkalut [benchmark Katin mäppäykset -> mahd. tiiviisti]
- Terapiaa avaavat reelit: mitä terapiassa tapahtuu, miten valita terapeutti, mikä suuntaus minulle sopii
- Terapiapalveluita avaavat reelit: tietoa eri palveluista, miten ajanvaraus toimii, etä vai live, jne.
Do’s
- Suositaan reeleissä monipuolisuutta: ihmiset haluavat monipuolista sisältöä, sekä kevyempää että intensiivisempää/syvemmälle menevää asiapainotteista
- Kuvataan mielellään valoisassa ja hiljaisessa, jos mahdollista.
- Sisällöntuotantoa voi helpottaa, jos reelejä tekee useampia kerralla, jolloin julkaisuhetkellä voi vain valita reelin valmiiden joukosta.
- Instagramissa kuvattu reel kannattaa tallentaa myös puhelimelle talteen, jos aikoo julkaista reelin vasta myöhemmin.
- Jos toivot, että joku muu julkaisee reelin, tallenna se Google Driveen.
Don’ts
- Ei tehdä liikaa reelejä, joissa ei ole puhetta. Silloin kun niitä tehdään, niihin olisi hyvä saada todella hyvä sanoma tekstinä (videossa tai sen alla kuvatekstissä).
Mikä? Feed-postaus on 1080 x 1350 -kokoinen potrettimuotoinen kuvapostaus, joka voi olla yksittäinen kuva tai kuvasarja eli karusellipostaus. Feed-postaus voi sisältää pelkän kuvan, kuvaa ja tekstiä tai pelkkää tekstiä.
Millä sovelluksella? Feed-kuva kannattaa ottaa puhelimen omalla kameralla ja muokata mahdollinen teksti Canvalla.
Miten? Toteutetaan kuva(t) ja kuvateksti
Kuka? Näitä tekevät lähinnä Roosa, Tytti ja Henna; myös pyynnöstä
Erilaisia feed-formaatteja inspiraatioksi:
- Infograafit: voivat tiivistää visuaalisesti laajoja kokonaisuuksia ja tuovat feediin asiantuntevaa ilmettä
- Terapeuttinen harjoitus visuaalisena postauksena
- Mäppäys: voi kokeilla toteuttaa myös karusellina
- Artikkeleiden ja blogipostausten key-pointit
- Termien selitys: esim. terapiasuuntaukset
- Reelien kierrätys feed-postauksiksi
Do’s
- Jos feed-postaukset saavat jatkuvasti heikkoa statistiikkaa, voidaan testata näitä myös reel-muodossa, jolloin tekstin takana on liikkuvaa kuvaa, esim. hieman blurrattuna ja taustalla musiikkia.
- Suositaan selkeää visuaalista ilmettä ja toisaalta tuodaan feediin lisää monipuolisuutta/kiinnostavuutta Canvan mallipohjilla.
- Karuselliin voi pilkkoa tekstiä (esim. kuvatekstiä) ytimekkäillä lauseilla, jolloin ihmiset jäävät herkemmin selaamaan postausta. [benchmark Instagramissa @satugulle]
Dont’s
Mikä? 1080 x 1920 -kokoinen video- tai kuvajulkaisu, joka on näkyvillä vain 24h ajan. Paras tapa osallistaa ja sitouttaa yleisöä erilaisilla toiminnallisuuksilla, kuten: kyselyillä, tietovisoilla ja muilla reagoinneilla. Kaikki edellä kuvatut reagoinnit myös nostavat withHeltti -tilin arvoa Instagramin algoritmin silmissä. Lisäksi stoorit on hyvä kanava tuoda esille kasvoja ja tutustuttaa asiantuntijoita yleisölle sekä vahvistaa nk. parasosiaalista suhdetta seuraajien kanssa.
Millä sovelluksella? Autenttisinta suoraan Instagramin omalla sovelluksella, mutta Canvan avulla saat paremmin brändi-ilmettä mukaan. Molemmat hyviä.
Miten? Ideoi esim. samana päivänä julkaisemasi reelin ympärille matalalla kynnyksellä aihetta hieman syventävää sisältöä stooriin. Stoorissa sisällön ei tarvitse olla loppuun asti hiottua ja sitä voi tehdä myös lennosta, vaikka kävellessä. Voit tuoda esille esimerkiksi näkökulman, joka ei mahtunut reeliin.
Kuka? Mitä useampi tekee, sen parempi 🙂
Erilaisia stoori-formaatteja inspiraatioksi:
- Kyselyt toimivat parhaiten: esim. neljä vaihtoehtoa ja klikkaa näistä
- Tietovisat olleet myös pidettyjä: yksi kysymys per stoori ja tietovisa-elementtiin 2-4 eri vastausvaihtoehtoa, joista vastaamisen jälkeen katsoja näkee oikean vastauksen (tietovisaan löydät oman elementin samasta valikosta, missä on Q&A-boksi, kyselyt yms.)
- Q&A -boksit tietystä teemasta
- Anonyymit Q&A -boksit tietystä teemasta
- Uuden kelan jaot jollain kivalla tavalla: saateteksti kun jaetaan uusi reel
- Stoorit kun meidän terapeutit tai muut mainitaan jossain, vieraina podeissa tai julkaistu kirjoituksia tai haastatteluita [tallennus kohokohtiin]
- Jaettava sisältö: esim. bingot ja gifit (täydennettävät)
Do’s
- Jos et tiedä mistä aloittaa:
(1) Puhu stooriin se näkökulma, joka ei mahtunut reeliin.
(2) Kuvaamisen jälkeen tekstitä muutama tärkein pointti melko pienellä fontilla.
(3) Voit kokeilla myös lisätä esim. alkuun ja/tai loppuun kyselyn, jossa kysyt jotakin aiheeseen liittyvää. Esim. ”Koetko itsesi yksinäiseksi? Useimmiten/välillä/en juuri koskaan”
Dont’s
Mikä? Instagram-live on tyypillisesti noin 30-60 min (max. 4h) kestävä live-formaatti, jossa katsojat voivat osallistua keskusteluun kommenttikentässä kertomalla omia ajatuksiaan ja kysymyksiään liittyen liven teemaan. Liveä voi pitää yksin tai jopa neljästään.
Millä sovelluksella? Instagram-sovelluksessa (jako muihin sovelluksiin?)
Miten? Ennen liveä suunnitellaan aihe, etsitään tietoa ja kootaan tarvittaessa muistiinpanot. Etukäteen voi suunnitella myös liven rungon: mistä aloitetaan ja miten edetään? Suunnittelu kannattaa tehdä omaan tyyliin sopien: toiset suunnittelevat tarkemmin kirjaten etukäteen ylös esimerkiksi erilaisia näkökulmia ja osioita liveen, toisille sopii paremmin spontaanimpi tyyli.
Kuka? Kaikki voivat tehdä. Aloittaminen voi olla helpointa ja vähemmän jännittävää yhdessä jonkun kanssa, joka on tehnyt aiemminkin (esim. Samuli, Mari tai Ville). Tytti hoitaa markkinoinnin etukäteen.
Erilaisia live-formaatteja inspiraatioksi:
- Mielenterveys Q&A -tyylinen rento hengailu [benchmark Samulin ja Villen yhteislivet]
- Yhteen mielenterveyden haasteeseen syventyminen, esim. oireet, syyt, hoito ja vinkit → esim. Ymmärrä paremmin masennusta [benchmark Katin ja Villen yhteislivet]
- Asiantuntijalive, jossa keskustellaan asiantuntijavieraan kanssa jostain hänen erityisosaamisalueen teemasta ja vastaillaan katsojien kysymyksiin.
- Vaikuttajavieras haastattelussa, tavoitteena suuren näkyvyyden lisäksi normalisoida mielenterveydestä puhumista ja ylipäätään sitä, että ihmisten elämä on jatkuvaa aaltoliikettä [benchmark Villen vieraslivet/henkilöhaastattelut]
Do’s
- Muistiinpanoihin kannattaa laittaa ylös tukisanoja ja -lauseita, ei sana sanalta koko esitystä.
- Pyritään katsomaan suoraan kameraan ja puhuttelemaan katsojaa, jotta katsojalla herää tunne kuin liven pitäjä puhuisi suoraan hänelle. Tämä vahvistaa henkilökohtaisuutta ja lisää seuraajien sitoutuneisuutta.
Don’ts
- Ei aseteta rimaa liian korkealle itsellemme tai muille 🙂
Artikkelit ja blogit with.heltti.fi -sivustolle
Tekstiä
Mikä? Reel on max. 90 sekuntia pitkä pystysuoraan kuvattu lyhytvideo.
Millä sovelluksella? Voit kuvata reelin puhelimen kameran videotoiminnolla tai Instagram-sovelluksella. Kuvatessa suoraan Instagramissa näet samalla jäljellä olevan ajan ja tarvittaessa sovellus poistaa taustalla olevaa kohinaa ja parantaa näin äänenlaatua.
Miten? (1) Aloita videon tekeminen suunnittelemalla aihe ja sisältö sekä tekemällä tarvittaessa tiedonhakua. (2) Kuvaa ja leikkaa reel Instagramin sovelluksessa. (3) Tekstitä reeliin vähintään otsikko ja mielellään muutakin olennaista. Sana sanalta ei kuitenkaan tarvitse. (4) Kirjoita kuvateksti ja muista hashtagit [ks. luku Yleisesti käytössä olevat hashtagit ja tägäykset]. (5) Julkaise nyt tai tallenna myöhemmin julkaistavaksi [kuvateksti ei jää sovellukseen talteen].
Pudotusvalikkoon erilaisia reel-formaatteja inspiraatioksi:
- Ei-puhetta formaatti: todella napakka sisältö ja sanoma tekstinä videolla ja/tai kuvatekstissä, trendaava musiikki taustalla, jotta algoritmi nostaa esiin, kuitenkin huomioon ottaen sanoitus ja fiilis [benchmark Aino P.]
- Rennot juttelevat reelit [benchmark Samuli]
- Vinkki-reelit tiettyyn teemaan liittyen
- Validoivat reelit: tunnistatko tämän → se on ihan ok ja normaalia → antaa katsojalle validoidun tunteen, että kokemus on ihan ok ja näin saa tuntea
- Lyhyt ilmiön esittely ja neuvo -formaatti: ihmiset [neuvo tärkeä, mitä hyötyä katsoja saa reelistä, esim. kysymys loppuun tunnistatko/huomaatko/]
- “Käyn keskustelua itseni kanssa” – eri roolit samassa videossa, toimii hyvin erilaisissa pohdinnoissa jotka ihminen tunnistaa omasta arjestaan.
- Harjoitukset [benchmark Katin terapeuttiset harjoitteet]
- Työkalut [benchmark Katin mäppäykset -> mahd. tiiviisti]
- Terapiaa avaavat reelit: mitä terapiassa tapahtuu, miten valita terapeutti, mikä suuntaus minulle sopii
- Terapiapalveluita avaavat reelit: tietoa eri palveluista, miten ajanvaraus toimii, etä vai live, jne.
Do’s
- Suositaan reeleissä monipuolisuutta: ihmiset haluavat monipuolista sisältöä, sekä kevyempää että intensiivisempää/syvemmälle menevää asiapainotteista
- Kuvataan mielellään valoisassa ja hiljaisessa, jos mahdollista.
- Sisällöntuotantoa voi helpottaa, jos reelejä tekee useampia kerralla, jolloin julkaisuhetkellä voi vain valita reelin valmiiden joukosta.
- Instagramissa kuvattu reel kannattaa tallentaa myös puhelimelle talteen, jos aikoo julkaista reelin vasta myöhemmin.
- Jos toivot, että joku muu julkaisee reelin, tallenna se Google Driveen.
Don’ts
- Ei tehdä liikaa reelejä, joissa ei ole puhetta. Silloin kun niitä tehdään, niihin olisi hyvä saada todella hyvä sanoma tekstinä (videossa tai kuvatekstissä).
Mikä? Feed-postaus on 1080 x 1350 -kokoinen potrettimuotoinen kuvapostaus, joka voi olla yksittäinen kuva tai kuvasarja eli karusellipostaus. Feed-postaus voi sisältää pelkän kuvan, kuvaa ja tekstiä tai pelkkää tekstiä.
Millä sovelluksella? Feed-kuva kannattaa ottaa puhelimen omalla kameralla ja muokata mahdollinen teksti Canvalla.
Miten? Toteutetaan kuva(t) ja kuvateksti
Kuka? Näitä tekevät lähinnä Roosa, Tytti ja Henna; myös pyynnöstä
Pudotusvalikkoon erilaisia feed-formaatteja inspiraatioksi:
- Infograafit: voivat tiivistää visuaalisesti laajoja kokonaisuuksia ja tuovat feediin asiantuntevaa ilmettä
- Terapeuttinen harjoitus visuaalisena postauksena
- Mäppäys: voi kokeilla toteuttaa myös karusellina
- Artikkeleiden key-pointit
- Termien selitys: esim. terapiasuuntaukset
- Reelien kierrätys feed-postauksiksi
Do’s
- Jos feed-postaukset saavat jatkuvasti heikkoa statistiikkaa, voidaan testata näitä myös reel-muodossa, jolloin tekstin takana on liikkuvaa kuvaa, esim. hieman blurrattuna ja taustalla musiikkia.
- Suositaan selkeää visuaalista ilmettä ja toisaalta tuodaan feediin lisää monipuolisuutta/kiinnostavuutta Canvan mallipohjilla.
- Karuselliin voi pilkkoa esim. kuvatekstiä melko isolla fontilla ja ytimekkäillä lauseilla, jolloin ihmiset jäävät herkemmin selaamaan postausta.
Dont’s
Mikä? 1080 x 1920 -kokoinen video- tai kuvajulkaisu, joka on näkyvillä vain 24h ajan. Paras tapa osallistaa ja sitouttaa yleisöä erilaisilla toiminnallisuuksilla, kuten: kyselyillä, tietovisoilla ja muilla reagoinneilla. Kaikki edellä kuvatut reagoinnit myös nostavat w/ Heltti -tilin arvoa Instagramin algoritmin silmissä. Lisäksi hyvä kanava tuoda esille kasvoja ja tutustuttaa asiantuntijoita yleisölle sekä vahvistaa nk. parasosiaalista suhdetta seuraajien kanssa.
Millä sovelluksella? Autenttisinta suoraan Instagramin omalla sovelluksella, mutta Canvan avulla saat paremmin brändi-ilmettä mukaan. Molemmat hyviä.
Miten? Ideoi esim. samana päivänä julkaisemasi reelin ympärille matalalla kynnyksellä aihetta hieman syventävää sisältöä stooriin. Stoorissa sisällön ei tarvitse olla loppuun asti hiottua ja sitä voi tehdä myös lennosta, vaikka kävellessä. Voit tuoda esille esimerkiksi näkökulman, joka ei mahtunut reeliin.
Kuka? Mitä useampi tekee, sen parempi 🙂
Pudotusvalikkoon erilaisia stoori-formaatteja inspiraatioksi:
- Kyselyt toimivat parhaiten: esim. neljä vaihtoehtoa ja klikkaa näistä
- Q&A -boksit tietystä teemasta
- Anonyymit Q&A -boksit tietystä teemasta
- Uuden kelan jaot jollain kivalla tavalla: saateteksti kun jaetaan uusi reel
- Stoorit kun meidän terapeutit tai muut mainitaan jossain, vieraina podeissa tai julkaistu kirjoituksia tai haastatteluita [tallennus kohokohtiin]
- Jaettava sisältö: esim. bingot ja gifit (täydennettävät)
Do’s
- Jos et tiedä mistä aloittaa: (1) Puhu stooriin se näkökulma, joka ei mahtunut reeliin. (2) Kuvaamisen jälkeen tekstitä muutama tärkein pointti melko pienellä fontilla. (3) Voit kokeilla myös lisätä esim. alkuun ja/tai loppuun kyselyn, jossa kysyt jotakin aiheeseen liittyvää.
Dont’s
Alla on sulle pieni kiteytys SEO-optimoinnista.
Mitä SEO yksinkertaistetusti on? SEO yksinkertaistettuna = Google pyrkii antamaan hakijalle vastauksia, siihen mitä hakija haluaa tietää.
Google pyrkii antamaan vastauksia siis sellaisiin kysymyksiin mitä ihmiset luonteisesti hakevat. Sisällön pitäisi pystyä siis olemaan vastaus ihmisten luontaisiin hakuihin.
Jos mietit itseäsi Google-käyttäjänä, huomaat ehkä että sinäkin teet alla olevia erilaisia hakuja eri tarkoituksiin. Googlen antamat vastaukset ovat erilaisia onko haku esimerkiksi “reitinhaku” vai esimerkiksi jo “ostohousut jalassa -haku”. Meidän erilaisten sisältöjenkin pitäisi tukea näitä eri tasoisia ja erilaisia hakuja.
Oppi: meidät pitäisi siis löytää oli hakija esimerkiksi “reitinhakija”, “tiedonhakija”, “ostoksiin liittyvä tutkija” tai jo “ostohousut jalassa oleva”
Lue lisää ja tutustu SEO-koulutuksen videotallenteeseen täältä: https://heltti.atlassian.net/wiki/spaces/VAU/pages/3482583041/SEO-yst+v+llisen+kirjoittamisen+koulutus
Media [haastattelupyynnöt jne.]
Tekstiä
Youtube
ESIMERKKI-TEKSTI
[VIDEOKOHTAINEN ALKUOSA]
Tässä videossa käsitellään traumoja, niiden syntyä ja puhutaan myös siitä, miksi esimerkiksi niistä puhuminen auttaa traumoista kärsivää henkilöä. Terapeuttivillen vieraana traumoihin erikoistunut psykoterapeutti Marina!
Tämän podcastin avulla ymmärrät paremmin traumoja.
——
[VAKIO LOPPUOSA]
Vieraana: xxx xxxxx
https://
w/ Heltti -sivulla terapiaa, tietoa ja vertaistukea:
w/ Heltti kanavat:
IG: https://www.instagram.com/with.heltti/
Twitch: https://www.twitch.tv/wheltti
Spotify: https://open.spotify.com/show/0xreRFJ…
terapeuttiville IG: https://www.instagram.com/terapeuttiv…
terapeuttiville TikTok: https://www.tiktok.com/@terapeuttiville
VERTAISTUKEA – JUTTELE MUIDEN KANSSA MIELENTERVEYDESTÄ
Keskustelufoorumi: https://keskustelu.willfeel.fi/
Discord: https://discord.gg/mSMTbad
Videotuotanto: SRP Media
#withheltti #wheltti #mielenterveys
Mikä? Youtube-video voi olla striimitallenne tai erikseen esimerkiksi w/ Heltin studiossa kuvattu vaakamuotoinen video. Videoilla voidaan esiintyä yksin tai muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi myös Youtubessa voi tehdä liveä ja kanavalle ladata lyhytvideoita eli shortseja. Shortseihin ladataan w/ Heltin Instagram-reelejä ilman Instagramin vesileimaa.
Millä sovelluksella? Videot julkaistaan Youtubeen ja varsinaisessa sisällöntuotannossa voi hyödyntää esimerkiksi ____.
Miten?
Kuka?
Mikä? .
Millä sovelluksella?
Miten? Toteutetaan kuva(t) ja kuvateksti
Kuka? Näitä tekevät lähinnä Roosa, Tytti ja Henna; myös pyynnöstä
Pudotusvalikkoon erilaisia feed-formaatteja inspiraatioksi:
Do’s
- .
Dont’s
Mikä?
Millä sovelluksella?
Miten?
Kuka? Mitä useampi tekee, sen parempi 🙂
Pudotusvalikkoon erilaisia stoori-formaatteja inspiraatioksi:
- Kyselyt toimivat parhaiten: esim. neljä vaihtoehtoa ja klikkaa näistä
Do’s
Dont’s
Kanavan soittolistat
- teemoittain (esim ADHD, masennus ja trendiaiheet)
- asiantuntijavieraat
- kokemusasiantuntijat
- turbo-podcastit
Kanavan osiot
- Vieraat
- Asiantuntijavieraat
- Itsehoito – harjoitteet ja vinkit
Videoiden sisältö ja nimeäminen
- otsikointi: lyhyt ja ytimekäs, selkeä ja kiinnostava otsikko, jossa vieraan nimi w/ [hostin nimi]
- description: kuvaava teksti lyhyesti vieraasta ja videosta + päivitetään (SEO-painotteinen)
- SEO: tärkeintä tuoda esiin aihe
Shorts
- tuodaan IG-reelit 2/vko
- otsikko lyhyt tai kysyy kysymyksen
Spotify
Spotify on musiikki- ja podcast-alusta, jonne jaamme livetallenteita ja mahdollisesti myöhemmin myös podcast-muotoon erikseen tuotettua sisältöä.
^Ohjeistus podcastin tuottamiseen (en saanut otsikkoa muutettua)
Mikäli Spotifyyn tuotetaan erillinen podcast, voidaan sen tuottamisen tukena hyödyntää seuraavia vaiheita:
- Tarpeen määrittely: kohderyhmät, tavoitteet, budjetti
- Konseptin luonti
- Podcastin sisällön suunnittelu
- Podcastin jaksojen käsikirjoitus
- Podcastin nauhoitus
- Podcastin jaksojen leikkaus, editointi
- Lopullisten sisältöjen luonti
- Markkinointi
Maksetun mainonnan sisällöntuotanto
Tekstiä