Tietoa, vertaistukea ja apua

Riippumatta siitä miten sun mieli voi, tänne oot tervetullut! Täältä löydät w/ Heltin mielen asiantuntijoiden tuottamaa sisältöä erilaisista mielenterveyden teemoista. Keskustelufoorumilla kohtaat muita mielenterveydestä kiinnostuneita ja saat vertaistukea. Jos sinä tai läheisesi tarvitsette terapiaa, sitäkin löydät täältä.

Sisällöt aihealueittain

Huomasitko jo nämä?

Mistä seuraavaksi puhutaan? Kurkkaa tulevat streamit

Tarvitsetko apua tai tukea itselle tai läheisellesi?

Tuoreimpia sisältöjä

Mikä w/ Heltti?

w/ Heltti -sivusto kerää mielenterveys-sisällön, yhteisön keskustelut ja monipuoliset mielenterveyden ja mielen hyvinvoinnin palvelut yhteen paikkaan.

Maksutonta sisältöä käytössäsi koska tahansa: Katso, kuuntele, lue ja voi paremmin
Ehkä haluat katsella ja kuunnella muiden tarinoita ja kokemuksia? Kenties löytää pikavinkkejä ja harjoituksia? w/ Heltin mielenterveys-sisällöt rakennettu kokeneiden terapeuttien ja mielenterveyden ammattilaisten kanssa yhdessä.

Liity yhteisöön: katso live-streameja ja tapahtumia, seuraa somessa
Me haluamme, että saat mutkatonta ja suorapuheista tietoa mielenterveydestä ja mielen hyvinvoinnista. Kysy ja keskustele live-streameissa. Osallistu keskusteluihin keskustelufoorumilla ja saa vertaistukea.

Löydä oikeanlaista tukea mielesi tarpeisiin
Nyt jo löydät sivustolta laadukasta lyhytterapiaa ja psykoterapiaa. Jatkossa myös laajasti muita palveluita mielesi tueksi!