Terapiaa Vaasassa Närpiössä

Onpa kiva kun löysit w/ Heltin Vaasan ja Närpiön terapeuttien omalle sivulle. Täältä voit tutustua meihin tarkemmin, varata ajan sekä tutustua toimipisteeseemme.

Olemme joukko kokeneita lyhytterapiaa tarjoavia psykologeja, jotka lisäksi valmistuvat pian psykoterapeuteiksi. Porukastamme löytyy myös jo valmis psykoterapiaa tarjoava, kokenut psykoterapeutti.

Meiltä saat laadukasta terapiaa itsellesi tai läheisellesi. Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet – riippumatta miten mielesi voi.

Olemme täällä sinua varten.

Vaasasta Hartmanin talosta löydät psykologimme Annan, Camillan, Janniken ja Lindan, jotka tarjoavat laadukasta lyhytterapiaa sinulle ja läheisellesi. He valmistuvat myös pian lisäksi psykoterapeuteiksi.

Närpiössä terapiaa tarjoavat psykoterapeutti Anette sekä psykologit Christina ja Linda, jotka myös parhaillaan opiskelevat psykoterapeuteiksi.

Meille sinä tai läheisesi voi tulla terapiaan kaikenlaisissa tilanteissa.

Vasabladet kävi haastattelemassa meitä – lukaise artikkeli tästä: Ny terapimottagning har öppnat i Vasa – ”Det har skett en enorm förändring när det gäller terapi”

Tästä löydät Vaasan ja Närpiön terapeutit

Tutustu Vaasan ja Närpiön terapeutteihin tarkemmin heidän profiileistaan
tai kurkkaa kaikki Vaasan ja Närpiön vapaat terapia-ajat. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit laittaa myös sähköpostia terapeutille.

Tiesitkö, että kaikki Heltin mielen ammattilaiset ovat laadukasta terapiaa tarjoavia kokeneita ammattilaisia, jotka ovat lisäksi myös hyviä tyyppejä. Jokainen withHeltin sivuston kautta terapiaa tarjoava psykologi ja psykoterapeutti löytyy Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki -rekisteristä.

Camilla Öst

Psykolog, i integrativ psykoterapeututbildning (kognitiv betoning)

Palvelut

Varaa minulle aika

Christina Vikstrand

Psykoterapeutstuderande (integrativ), socionom med KBT grundutbildning

Varaa minulle aika

Jannike Höglund

Psykologi, psykoterapeuttikoulutuksessa (integratiivinen kognitiivisella painotuksella)

Palvelut

Varaa minulle aika

Linda Strengell

Psykologi, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa

Varaa minulle aika

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

VAASA

Hartmanin talo

Kauppapuistikko 12 B 11, 4 krs.
65100 Vaasa

NÄRPIÖ

Närpes

Närpesvägen 19, lägenhet 2,
64200 Närpes