Kuka olen?

Olen laillistettu psykologi, joka haluaa olla apunasi, kun tarvitset tukea hyvinvointiisi ja mielenterveyteesi liittyvissä asioissa. Lähden kaikessa työskentelyssäni liikkeelle kohtaamani ihmisen tarpeista ja toiveista.

Teemme alusta asti matkaa yhdessä, sillä asiakas on oman itsensä ja elämänsä asiantuntija ja aktiivinen toimija oman hyvinvointinsa edistämisessä. Haluan kohdata vastaanotolleni tulevan ihmisen aidosti ja lämpimästi hyväksyen hänet juuri sellaisena kuin hän on. Käsitteellistämme tilanteen yhdessä ja sovimme työskentelyn fokuksesta.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelytavat valikoituvat yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Useimmiten tapaamiset koostuvat pääasiassa keskustelusta, mutta voimme myös hyödyntää psykologisia kyselylomakkeita, oirekartoituksia ja itsearviointeja pulmakohtien esiin nostamisessa.

Saatamme myös tehdä vastaanotolla erilaisia hyvinvointia lisääviä harjoituksia yhdessä. Joskus voi olla eduksi jatkaa prosessia myös kotona harjoitusten tai kotitehtävien avulla tapaamisten välissä. Yhdistän työskentelyyn tilannekohtaisesti myös luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäviä menetelmiä.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Olen työskennellyt enimmäkseen psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa aikuisten parissa. Erityisiä osaamisalueitani ovat kaksisuuntainen mielialahäiriö ja psykoottiset häiriöt sekä niihin liittyvät kognitiiviset vaikeudet (esim. muistissa, toiminnanohjauksessa, oppimisessa).

Minulla on kokemusta myös mm. masennuksen sekä ahdistuneisuus- ja persoonallisuushäiriöiden hoidosta. Voin myös olla tukenasi kuormittavassa elämäntilanteessa, ihmissuhdevaikeuksissa ja tunne-elämän ilmiöiden äärellä.

Työskentelen suomeksi ja englanniksi. Myös etävastaanotto on mahdollinen.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Psykologi

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt enimmäkseen psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa aikuisten parissa.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia

”Haluan kohdata vastaanotolleni tulevan ihmisen aidosti ja lämpimästi hyväksyen hänet juuri sellaisena kuin hän on.”

Tiina