Kuka olen?

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi ja KAT-lyhytterapeutti. Haluan olla apunasi, kun tarvitset tukea hyvinvointiisi ja mielenterveyteesi liittyvissä asioissa. Lähden kaikessa työskentelyssä liikkeelle kohtaamani ihmisen tarpeista ja toiveista. Teemme alusta asti matkaa yhdessä, sillä asiakas on oman itsensä asiantuntija ja aktiivinen toimija oman hyvinvointinsa edistämisessä. Haluan kohdata vastaanotolleni tulevan ihmisen aidosti ja lämpimästi hyväksyen hänet juuri sellaisena kuin hän on. Selvittelemme alkutilanteen yhdessä ja sovimme työskentelyn fokuksesta ja kestosta.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Ahdistus, mielialaoireet, uupumus, kuormittava elämäntilanne, tuen tarve muutokselle.

Palvelut ja hinnat

  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min
  • Lyhytterapia – 95 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Työskentelytavat valikoituvat yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Toteutan lyhytterapiaa kognitiivis-analyyttiseen viitekehykseen pohjautuvan lyhytterapeuttisen työotteen kautta. Keskustelun lisäksi voimme hyödyntää oirekartoituksia, kokemuksellisia harjoituksia ja kokeilemme yhdessä uusia tapoja kohdata ja käsitellä hankalalta tuntuvia asioita. Usein on eduksi jatkaa terapeuttista prosessia myös kotona tehtävien harjoitusten avulla tapaamisten välissä.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologian maisteri (Helsingin yliopisto 2011), Monialainen Green Care (Seinäjoen ammattikorkeakoulu 2020), Lyhytterapeuttisen työotteen perustaidot (Shortum, 2021), KAT-lyhytterapeutti (Shortum, 2024)

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt pitkään psykiatrisessa erikoissairaanhoidossa aikuisten parissa. Erityisiä osaamisalueitani ovat kaksisuuntainen mielialahäiriö ja psykoottiset häiriöt sekä niihin liittyvät kognitiiviset vaikeudet. Minulla on kokemusta myös mm. masennuksen sekä ahdistuneisuushäiriöiden hoidosta. Olen mielelläni tukenasi kuormittavassa elämäntilanteessa, ihmissuhdevaikeuksissa ja tunne-elämän ilmiöiden äärellä.

Tärkeimmät julkaisuni:

  • Voutilainen, G., Kouhia, T., Roberts, D., & Oksanen, J. (2016). Social Cognition and Interaction Training (SCIT) for Adults with Psychotic Disorders: A Feasibility Study in Finland. Behavioural and Cognitive Psychotherapy, 44(6), 711-716.
  • Suominen, K., Salminen, E., Lähteenmäki, S., Tupala, T., & Isometsä, E. (2015). Validity and reliability of the Finnish version of the Functioning Assessment Short Test (FAST) in bipolar disorder. International journal of bipolar disorders, 3, 1-5. (Nimellä Tiina Tupala)

Palautteet

“Tiinan kanssa minulla on ollut tilaa olla oma itseni, tutkia mieltäni ja olla vaikka hetki vain hiljaa, kun siltä on tuntunut.”

Asiakas

“Tiinan hyväksyvä ja rauhoittava läsnäolo on luonut turvallisen tilan elämäni mutkien tutkimiseen ja mieleni palapelin kokoamiseen”

Asiakas

“Tiinan tuella löysin elämääni aiemmin kadottamani värit. Sain harjoitella taitoja tunteitteni kohtaamiseen ja niiden kanssa olemiseen sekä tukea ja lempeää rohkaisua merkityksellisten ihmissuhteiden elvyttämiseen.”

Asiakas

“Tiina on oikeasti kiinnostunut asiakkaista ja varma apu vaikeina aikoina, jonka puoleen uskaltaa aina kääntyä.”

Asiakas

Artikkelit ja sisältö