in English

Kuka olen?

Olen kokenut työ- ja organisaatiopsykologi, jolla on myös työterveyspsykologin ja lyhytpsykoterapeutin pätevyys. Heltissä teen johtajaterapioita.

Olen yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella perehtynyt tunteiden kanssa työskentelyyn oli sitten kyse yksilöllisistä, vuorovaikutukseen, esihenkilötyöhön ja johtamiseen tai työyhteisöön liittyvistä ongelmista.  

Lisätietoa työtavastani: 

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Yksilökonsultaatiot ja sparraukset liittyen erityisesti työstressiin ja -uupumukseen, kriiseihin, henkilökemiaongelmiin ja muutostilanteisiin sekä erilaisin tunneperäisiin ongelmiin.

Pidän vain etävastaanottoa. Mahdollisista poikkeuksellisista läsnätapaamisista voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Koulutukseni ja kokemukseni

Olen valmentanut pitkään erilaisia työyhteisöjä ja esihenkilöitä niin tunneosaamisen, työhyvinvoinnin, muutosten, esihenkilötyön ja johtamisen kuin työyhteisön kehittämisen teemoista.

Palveluitani:

  • Johtajaterapia
  • Kriisi- tai konsultaatiotapaaminen – 180 € / 60 min

“Olen valmentanut pitkään erilaisia työyhteisöjä ja esihenkilöitä niin tunneosaamisen, työhyvinvoinnin, muutosten, esihenkilötyön ja johtamisen kuin työyhteisön kehittämisen teemoista.”

Mikael

in English

About me

I am an experienced (+30 years) work, organizational and occupational health psychologist. Also a short term psychotherapist (CAT-therapy). Work experience in both private and public sector. I am specialiced in work stress and engagement, emotional competencies and emotion regulation, leadership and psychosocial crisis interventions. PhD in work psychology and leadership. Working only remote. In special circumstances onsite appointments can be arranged.

Services:

  • Business coaching and leadership therapy, emotional climate and emotional skills and supervision.

“I have coached various work communities and supervisors for a long time, on the themes of emotional competence, well-being at work, changes, supervisor work and management, as well as the development of the work community.”

Mikael