Kuka olen?

Olen luonteeltani rauhallinen, mutta terapeuttina työskentelytapani on aktiivinen ja kannustava. Pysähdyn yhdessä asiakkaan kanssa hänen elämänsä ja kokemustensa äärelle. Työskentelen kanssasi kohti yhdessä määriteltyjä tavoitteita siten, että oireilu saadaan hallintaan, elämänlaatusi paranee ja voimavarasi tulevat käyttöön.

Eläimet, ulkoilu ja liikunta ovat vahvasti läsnä arjessani, sillä vietän vapaa-aikaani muun muassa monipuolisesti liikkuen, koiran kanssa ulkoillen ja ratsastaen.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni. Lähdetään työskentelemään yhdessä kohti muutosta! Tarjoan myös etävastaanottoaikoja.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Erityisosaamiseeni kuuluvat ahdistus, masennus, pakko-oireet ja neuropsykiatriset häiriöt. Voin olla mukana arkeen suuntautuvassa työskentelyssä ja auttaa sinua kohtaamaan asioita, joita olet vältellyt. Autan sinua luopumaan toiminnasta, joka ei tue hyvinvointiasi. Voimme kohdata yhdessä vaikeitakin tunteita ja opetella esimerkiksi ahdistuksen hallitsemista. Vastaanotollani voidaan käsitellä myös vanhemmuuteen liittyviä haasteita, jos kaipaat tukea esimerkiksi ADHD-lapsen vanhemmuuteen.

Palvelut ja hinnat:

Vanhempainvapaalla 3/2024 alkaen

  • Koulutuspyskoterapia – 69 € / 45 min
  • Lyhytterapia – 105 € / 45 min

Lisätietoa työtavoista

Työskentelen avoimesti ja läpinäkyvästi, ja keskeistä on asioiden tutkiminen ja pohtiminen yhdessä. Vahvistan asiakkaani toimijuutta ja haluan löytää sinulle sellaisia työkaluja, jotka auttavat sinua pärjäämään jatkossakin haastavissa tilanteissa. Voimme suunnitella yhdessä välitehtäviä, joiden avulla pystyt harjoittelemaan ja työstämään asioita myös vastaanottokäyntien välissä. Työskentelen lasten, nuorten ja aikuisten kanssa.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen psykologi, ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi.

Keskeisin työkokemukseni: Olen työskennellyt pitkään lastenpsykiatrialla niin erikoissairaanhoidossa kuin kaupunkien omissa yksiköissäkin.