Terapiaa Porvoossa

Onpa kiva kun löysit w/ Heltin Porvoon terapeuttien omalle sivulle. Täältä voit tutustua meihin tarkemmin, varata ajan sekä tutustua toimipisteeseemme.

Meiltä saat laadukasta terapiaa itsellesi tai läheisellesi. Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet – riippumatta miten mielesi voi.

Olemme täällä sinua varten.

Porvoon WSOY-talon toimipisteessämme työskentelemme me, Noora ja Tiina-Leena.

Noora on kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti ja psykologi. Hänelle voit varata ajan psykoterapiaan, lyhytterapiaa tai nuorten terapiaan itsellesi tai läheisellesi.

Tiina-Leena puolestaan on kognitiivinen käyttäytymispsykoterapeutti, pariterapeutti, perhepsykoterapeutti ja psykologi, joka tarjoaa psyko- ja lyhytterapian lisäksi perhe- ja pariterapiaa.

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

Tästä löydät Porvoon terapeutit

Tutustu Porvoon terapeutteihin tarkemmin heidän profiileistaan
tai kurkkaa kaikki Porvoon vapaat terapia-ajat. Lisäksi etäterapiaan löydät nopeasti aikoja riippumatta sinun tai terapeutin sijainnista – etäterapiaan voit varata ajan tästä.

Tiesitkö, että kaikki Heltin mielen ammattilaiset ovat laadukasta terapiaa tarjoavia kokeneita ammattilaisia, jotka ovat lisäksi myös hyviä tyyppejä. Jokainen withHeltin kautta terapiaa tarjoava psykologi ja psykoterapeutti löytyy Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki -rekisteristä.

Noora Jantunen

Kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, psykologi (PsM)

Varaa minulle aika

Tiina-Leena Palomäki

PsM, psykologi, kognitiivinen käyttäytymispsykoterapeutti, pariterapeutti, perhepsykoterapeutti

Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille

Varaa minulle aika

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

PORVOO

WSOY-talo

Papinkatu 19,
06100 Porvoo