Kuka olen?

Tarjoan apua ja arvioita monenlaisiin psyykkisiin ongelmiin, niin psykiatrina kuin terapeuttinakin. Minulle on tärkeää pyrkiä huomioimaan jokaisen asiakkaan tilanteen yksilöllisyys ja hoidon räätälöinti juuri niistä lähtökohdista käsin.

Lisätietoa työtavastani:

Haluan panostaa hyvään ja vastavuoroiseen kontaktiin, jossa asiakkaalla olisi tilaa tulla kuulluksi ja toisaalta myös kehittää omaa itsehavainnointiaan. Yritän säilyttää työntekijänä ei-tietämisen tilan, paras ymmärrys löytyy kuitenkin asiakkaalta itseltään. Erityisenä mielenkiinnonkohteenani on itsemyötätunnon lisääminen.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Masennus, ahdistus, uupumus, univaikeudet, psykoterapia-arviot.

Kokemukseni

Minulla on työkokemusta sekä akuuttien että pitkäaikaisten psyykkisten ongelmien hoidosta. Olen työskennellyt mm. Helsingin kaupungin psykiatrian yksikössä akuutti-, mieliala- ja psykoosityöryhmissä, eri psykiatrian osastoilla, HUS:n neuropsykiatrian pkl:lla ja yleissairaalapsykiatrian yksikössä. Viime vuosina olen tehnyt pääasiassa konsultatiivista psykiatriaa, erikoistuen psykoterapia-arvioihin. Lisäksi olen työskennellyt paljon vanhemmuuden haasteiden parissa.

Palveluitani:

  • Kela-terapia
  • Konsultaatio
  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia

”Haluan panostaa hyvään ja vastavuoroiseen kontaktiin, jossa asiakkaalla olisi tilaa tulla kuulluksi ja toisaalta myös kehittää omaa itsehavainnointiaan”

Virpi