Kuka olen?

Teen terapiatyötä sydämellä ja terapeuttina olen empaattinen ja vastavuoroinen. Tasa-arvoisen ja luottamuksellisen yhteistyösuhteen rakentuminen on tärkeintä ja silloin vaikeidenkin asioiden käsitteleminen yhdessä on mahdollista. Työni ohella opiskelen traumapsykoterapeutiksi Oulun yliopistossa ja valmistun kesäkuussa 2024, jolloin voin aloittaa myös Kela-terapioita.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Psykoterapeuttikoulutukseni viitekehys on psyykkisten traumojen ja kriisien hoidossa ja tarjoan erimittaista traumapsykoterapiaa koulutusterapiana sekä kriisikäyntejä. Traumatisoituminen voi ilmetä monenlaisina arkielämää, toimintakykyä ja ihmissuhteita haittaavina oireina, joita terapeuttisilla menetelmillä voidaan tehokkaasti lievittää. Tarjoan EMDR -hoitoa (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), joka suunnitellaan yksilöllisesti arviokäyntien pohjalta. Lyhytterapiamenetelmät soveltuvat ihmissuhteisiin, elämänmuutoksiin ja menetyksiin liittyvän stressin ja mielialaoireiden hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Olipa tilanteesi millainen tahansa, ota rohkeasti yhteyttä niin voimme yhdessä tehdä suunnitelmaa juuri sinua varten.

Palvelut ja hinnat:

  • Koulutuspyskoterapia – 79 € / h

Koulutuspsykoterapia on psykoterapiakoulutuksessa olevan terveydenhuollon ammattilaisen tarjoamaa hoitoa. Psykoterapiakoulutuksessa olevan ammattilaisen antamaan hoitoon ei voi saada esim. Kelan tukea.

  • Lyhytterapia – 95 € / h

Lisätietoa työtavoista

Työtapani on asiakaslähtöinen ja hoito perustuu aina yhdessä asetettuihin tavoitteisiin. Keskustelun lisäksi voimme käyttää sensomotorisen kehoterapian menetelmiä sekä erilaisia harjoituksia, joiden käytöstä sovimme aina erikseen toiveitasi kuunnellen. Ajattelen, että yksikin kohtaaminen voi olla merkityksellinen ja lyhyessäkin ajassa voi oppia merkittäviä keinoja mm. vireyden ja tunteiden säätelyyn sekä oireiden hallintaan. Lähestymistapani on integratiivinen ja pystyn tarjoamaan tukea ja apua monenlaisissa tilanteissa.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni:

  • Traumapsykoterapeuttikoulutus 2020-2024
  • EMDR I -taso 2022
  • Interpersonaalinen psykoterapia (IPT) ja – ohjanta (IPC) 2021 ja 2022
  • Toimiva lapsi & perhe -työmenetelmäkoulutus 2012-2013
  • Psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) 2012

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyöstä nuorten aikuisten ja aikuisten parissa.

Palautteet

”Suvi on terapeuttina aito, helposti lähestyttävä ja kohtaa ihmisen tasa-arvoisesti. Suvi kehittää itseään ja haluaa asiakkaan hyötyvän aina parhaalla mahdollisella tavalla käynneistä.”

Kollega, Maria