Kuka olen?

Terapeuttina olen empaattinen, asiakasta arvostava ja tilaa antava. Tuen myös aktiivisesti kohti muutosta. Minulle on tärkeää rakentaa luottamuksellinen terapiasuhde, jotta voimme tutkia mitä tahansa asiakkaan mieltä ja elämää kuormittavaa asiaa – olipa sitten kyseessä jokin tämänhetkiseen elämäntilanteeseen liittyvä haaste tai jokin mennyt käsittelemätön tapahtuma.

Lämpimästi tervetuloa tapaamiseen! 😊

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Terapiatyöskentelyssä eniten kokemusta minulla on sosiaaliseen jännittämiseen, ahdistukseen, masennukseen, itsetuntohaasteisiin, uupumukseen sekä työssä jaksamiseen ja elämäntapamuutoksiin liittyvistä asioista.

Palvelut ja hinnat

  • Kela-terapia – Tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-asiakkaille
  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 € (sis. alv 24%)
  • Psykoterapia – 120 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Lisätietoa työtavoista

Hyödynnän työskentelyssä kognitiivisen psykoterapian menetelmiä. Tutkimme mm. ajatusmalleja, tunteita sekä käyttäytymismalleja. Terapiaprosessi muotoutuu yksilöllisesti asiakkaan tilanteen ja yhdessä määritetyn terapian tavoitteiden mukaiseksi, siten jokainen terapiaprosessi on erilainen.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen kognitiivinen psykoterapeutti sekä terveydenhoitaja / sairaanhoitaja YAMK.

Keskeisin työkokemukseni: Työkokemusta minulla on psykiatrisesta osasto- ja avohoitotyöstä, opiskeluterveydenhuollon mielenterveystyöstä sekä psykoosi- ja syömishäiriöpotilaiden hoidosta. Työkokemuksen ja lisäkoulutusten myötä olen perehtynyt laaja-alaisesti mielenterveyden hoitoon, kuntoutukseen sekä ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön.

Palautteet

“Mulla oli kauan iso kynnys tulla terapiaan. Sun kanssa oli kuitenkin tosi helppo puhua ja tuli olo, et sua oikeesti kiinnostaa, et voisin paremmin. Osasit auttaa myös mua hoksaamaan sellaisia asioita mitä en ois itsekseen varmaan osannut.”

Asiakas

“Satu on helposti lähestyttävä ja empaattinen terapeutti, joka tekee työtä suurella sydämellä. Hän kohtaa asiakkaat yksilöllisesti, jokaisen ihmisen omaa ainutlaatuista kokemusta kunnioittaen. Vastaanotolla on turvallinen tila pohtia kaikenlaisia asioita, myös niitä, mitä ei ole ehkä aikaisemmin sanoittanut ääneen.”

Kollega