Kuka olen?

Minulle on tärkeää, että tarjoamani hoito auttaa sinua! Työskentelen laaja-alaisesti mielen hyvinvointiin liittyvien asioiden parissa, myös silloin kun niihin liittyy somaattisia tekijöitä. Kunnioitan asiakkaan omia tavoitteita ja toiveita kohti omannäköistä ja merkityksellistä elämää.

Urani alkuvuodet työskentelin erikoissairaanhoidossa ja sittemmin yksityisellä sektorilla työterveyspsykologina. Koulutusten ja työkokemuksen myötä minulle on muodostunut laaja ja kokonaisvaltainen näkemys ihmisen hyvinvointiin.

Kouluttaudun mielelläni ja pyrin ylläpitämään ammattitaitoani. Työskentelyäni ohjaavat tutkitut menetelmät ja olen psykoterapiaopintojen lopputyössäni perehtynyt hoidon vaikuttavuuden ja terapiasuhteen arviointiin sekä laadun kehittämiseen.

Koulutukseni: Olen koulutukseltani terveyspsykologian erikoispsykologi (PsL) ja aikuisten kognitiivis-integratiivinen yksilöpsykoterapeutti.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelen aktiivisesti ja tavoitteellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Terapiassa käytettävät menetelmät valitaan yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa sovitun tavoitteen mukaisesti.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Tekstiä

Palveluitani:

  • Neuvonta- ja konsultaatiotapaamisia
  • Lyhytterapiaa sekä alle vuoden mittaista työskentelyä
  • Tällä hetkellä tilaa vain alle vuoden mittaisiin terapioihin

”Minulle on tärkeää, että tarjoamani hoito auttaa sinua! Kunnioitan asiakkaan omia tavoitteita ja toiveita kohti omannäköistä ja merkityksellistä elämää. ”

Sanni