Kuka olen?

Olen koulutukseltani psykologi ja psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen viitekehys). Olen tehnyt vastaanottotyötä vuodesta 2005. Vahvin kiinnostukseni on aina ollut aidossa ihmisen tasa-arvoisessa kohtaamisessa. Toivon, että asiakkaani kokevat voivansa tulla tapaamisiin omana itsenään, etsimään apua mieltä tai arkea painaviin haasteisiin tai vaikkapa keskustelemaan asioista, jotka liittyvät elämän pohdintaan, mielen terveyteen, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin rakentamiseen tai elämän laadun lujittamiseen.

Minulla on myös EMDR-traumaterapiakoulutus sekä Mindfulness-ohjaajakoulutus (CFM, Mindfulness Based Stress Reduction). EMDR-terapian avulla voidaan mm. lähteä purkamaan erilaisten traumaattisten tapahtumien hankalaksi koettuja vaikutuksia omaan arkeen ja hyvinvointiin. Mindfulness-harjoittelu puolestaan harjoittaa stressin säätelyä, läsnäolon taitoja, kehotietoisuutta, itsemyötätuntoa ja monia muita hyödyllisiä taitoja psyykkisten haasteiden ratkomisen avuksi.

Olen työskennellyt vuosien varrella myös suorituskyvyn kehittämisen parissa sekä aktiiviliikkujien ja urheilijoiden kanssa. Olen kirjoittanut aiheesta tieto- ja harjoituskirjan: Suorituskyvyn psykologia, tieto- ja taitokirja korkeaa suorituskykyä ja hyvinvointia rakentaville (2020).

Koulutukseni: Olen koulutukseltani psykologi ja psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen viitekehys). Olen tehnyt myös paljon koulutustyötä, kirjoittanut sekä ohjannut erilaisia psykologian alan ryhmiä ja prosesseja. Minulla on myös EMDR-traumaterapiakoulutus sekä Mindfulness-ohjaajakoulutus (CFM, Mindfulness Based Stress Reduction)

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelyotteeni on lämmin, aktiivinen ja integratiivinen, eli pyrimme löytämään juuri sinulle sopivan tavan edetä kohti tavoitteitasi.

Jos haluat esimerkiksi välimatkaan tai liikkumiseen liittyvien haasteiden tai minkä tahansa muun syyn vuoksi tavata etäyhteyden välityksellä, on se myös hyvin mahdollista. Minulla on pitkä kokemus myös tällä tavoin toteutetuista vastaanottotilanteista ja terapiaprosesseista.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Aiheet, joiden kanssa olen erityisesti työskennellyt ovat mm. mielialaan liittyvät huolet, kuten masentuneisuus tai ahdistuneisuus, pelkotilat, vuorovaikutukselliset haasteet ihmisten välillä, työssä ja arjessa jaksaminen, psyykkisen suorituskyvyn kehittäminen, äitiyteen ja vanhemmuuteen liittyvät tilanteet sekä itsetuntoon, motivoitumiseen ja tunteiden kanssa työskentelyyn liittyvät aiheet.

Palveluitani:

  • Psykoterapia
  • Lyhytterapia
  • Kela-terapia – tällä hetkellä ei tilaa uusille Kela-terapia -asiakkaille

”Paulan vastaanotolla jokainen asiakas tulee varmasti kohdatuksi ja kuulluksi kunnioittavasti, arvokkaana omana itsenään. Paula työskentelee vahvasti tutkittuun tietoon nojaten, ja samaan aikaan hänellä on pitkäaikaisen ja monipuolisen ammattiosaamisensa ja -kokemuksensa myötä aivan ainutlaatuinen kyky luovuuteen asiakkaidensa erilaisten tarpeiden ja tavoitteiden äärellä.”

Kollega