Kuka olen?

Kaikenikäiset asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni. Olen työskennellyt monipuolisesti erilaisten haasteiden kanssa ja asiakkaani ovat antaneet minulle hyvää palautetta. Eniten kokemusta minulla on masennuksen, ahdistuksen ja uupumuksen kanssa työskentelystä.

Psykologina olen helposti lähestyttävä ja vastaanotollani ilmapiiri on läsnäoleva ja rento. Koen läsnäolon taidon olevan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista psykologina. Uskon, että se välittyy vastaanotolla olona, että sinua kuullaan ja arvostetaan.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Eniten kokemusta minulla on masennuksen, ahdistuksen ja uupumuksen kanssa työskentelystä.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 95 € / h
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €
  • Nuorten terapia – 95 € / h

Lisätietoa työtavoista

Kaikki asiakassuhteeni räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Yleisellä tasolla työskentelytapani on tuomitsematon, utelias ja kysymyksin eteenpäin ohjaileva. Haluan antaa tilaa sinulle, koska uskon, että olet oman asiasi asiantuntija sekä toivon, että se asiantuntijuus siirtyy arkeesi. Yhteistyössä pääsemme asettamaamme tavoitteeseen. I also work in English.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi

Palautteet

”Erittäin hyvä psykologi, erittäin tukeva ja auttava.”

Asiakas

”Olli on helposti lähestyttävä, lämmin ja hänelle on helppo puhua. Voisin suositella ollia kaikille asiakkailleni.”

Kollega