Kuka olen?

Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Tarjoan pari- ja perheterapiaa sekä yksilöille lyhytterapiaa.

Lisätietoa työtavastani:

Terapeuttina minulle on tärkeää aito ja empaattinen suhde asiakkaan kanssa. Turvallisessa ilmapiirissä kaikki ajatukset ja tunteet voivat tulla yhteiseen käsittelyyn. Asiakkaan kunnioittaminen ja tasavertainen kohtaaminen on keskeistä työskentelyssäni. Terapiassa keskeisenä ovat asiakkaan tarpeet ja tavoitteet. Työskentelyn sisältö ja tavoitteet muodostuvat asiakkaan kanssa keskustellen ja tapaamisilla etenemme yhdessä ratkaisuja etsien.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Parisuhteen haasteet, vanhemmuuden haasteet, ahdistuneisuus, elämäntapamuutokset, kriisit, stressi, työelämän haasteet, uupumus, itsetunnon haasteet

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni:

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri, kasvatustieteen maisteri sekä psykoterapeutti (pari- ja perheterapia). Lisäksi minulla on lyhyempiä koulutuksia mm. lyhytterapeuttisesta työskentelystä.

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on kokemusta työskentelystä eri ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten kanssa, mm. opiskeluhuollossa.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Pariterapia
  • Perheterapia

”Suuret kiitokset tästä ajasta, joka on antanut meille parina ja perheenä paljon. Olet tehnyt upeaa työtä ja jokaiseen tapaamiseen on ollut ilo tulla.”

Asiakas