Kuka olen?

Hyvä asiakas! Tervetuloa vastaanotolleni. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tutkitaan yhdessä rauhallisesti ja turvallisesti niitä ajatuksia, tunteita, tapahtumia tai suhteita, joihin sinä tarvitset ja toivot apua. Vastaukset ovat sinussa, minä autan niiden etsimisessä. Voin käydä läpi kanssani vaikeita kokemuksia, valmistautua jännittäviin tapahtumiin tai löytää keinoja säädellä tunteita ja mielialaa. Kuljen hetken matkaa rinnallasi, mutta oivalluksesi jatkavat matkaa sinun kanssasi.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelytapani on aktiivisesti kuunteleva ja keskusteleva. Usein piirrän ja kirjoitan tapaamisissa näkyväksi käsiteltäviä asioita ja niiden välisiä suhteita, jolloin työskentely on yhteistä ja avointa. Mielikuvaharjoitukset ja keholliset harjoitukset ovat myös osa työskentelytapaani. Tapaamisten välille saatamme sopia pieniä harjoituksia, joiden avulla uudet oivallukset siirtyvät osaksi omaa arkea. Työskentely muotoutuu kuitenkin jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Tuttuja aiheita minulle ovat mm. babyblues, aikuisten masennus- ja ahdistusoireet, raskaudenajan kysymykset, synnytyskokemukset ja synnytyspelot, keskenmenon kokemus, vanhemmuus, kasvatus, vuorovaikutus, itsemyötätunto, tunnesäätely, uupumus, suorittaminen, ylivireys.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: Olen psykologi ja minulla koulutus lyhytterapeuttisella työotteella työskentelyyn. Lisäksi opiskelen psykofyysistä psykoterapiaa.

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on yli 10 vuoden kokemus perhepsykologina sekä neuvolapsykologina Järvenpään perhepalveluissa ja perheneuvolassa vuodesta 2008.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia

”Tapaamisten välille saatamme sopia pieniä harjoituksia, joiden avulla uudet oivallukset siirtyvät osaksi omaa arkea. Työskentely muotoutuu kuitenkin jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.”

Krista