Kuka olen?

Omaa olemustani psykologina voisi kuvata laivana, joka etenee tasaisesti, vaikka ympärillä myrskyäsikin. Toimintatapani on rauhallinen ja lempeä, mutta myös aktiivinen. Olen kouluttanut itseäni monipuolisesti, sillä en usko että jokin asia on ratkaistavissa välttämättä yhdellä työkalulla.

Ihminen on monella tavalla kiinnostava ja työurani aikana olen kulkenut sellaisia polkuja, jotka ovat johdattaneet minut jonkin uuden ja erilaisen näkökulman äärelle. Minun mielessäni on ihmisen kokonaisvaltainen kehitys, ja se miten sama ilmiö voi näyttäytyä esim. neuvolaikäisellä lapsella tai työikäisellä.

Lisätietoa työtavoista

Hyödynnän omassa työotteessani mm. hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmiä, kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä ja mentalisaatioterapian lähestymisnäkökulmaa. Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti. Osa tapaamisista tai kaikki tapaamiset voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös etänä videovälitteisesti.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 105 € / h
  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen psykologi, jolla on monipuolista kokemusta eri työkentiltä. Lisäksi olen käynyt Shortumin lyhytterapeuttisen työotteen koulutuksen.

Keskeisin työkokemukseni: Olen tehnyt töitä pääosin aikuisten kanssa perusterveydenhuollossa, lisäksi olen tehnyt töitä myös perheiden kanssa perheneuvolassa ja sosiaalitoimessa palvelunarvioinnin tiimissä.

Palautteet

“Katariina on ihmisenä maanläheinen, lämmin ja helposti lähestyttävä. Psykologina hän on alansa rautainen ammattilainen. Työotteeltaan Katariina on aktiivinen ja aikaansaava.”

Lääkärikollega