Kuka olen?

Olen voimavarakeskeinen pari- ja perhepsykoterapeutti sekä psykologi. Tarjoan pari- ja perheterapiaa sekä yksilöille lyhytterapiaa.

Terapiatyössä keskeisiä arvojani ovat asiakkaideni kunnioittaminen, tasavertainen kohtaaminen ja läpinäkyvyys. Terapeuttina yritän auttaa ihmisiä löytämään heidän itsensä näköisiä vastauksia ja tukea toimijuutta heidän omassa elämässään.

Pari- ja perheterapiassa työskentelyn fokuksena on suhde ja vuorovaikutus perheenjäsenten välillä. Autan myös pareja eroprosessissa.

Koulutukseni: Minulla on laaja kokemus työstä eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt mm äitiys- ja lastenneuvolassa lasten, raskaana olevien ja pienten lasten vanhempien kanssa, perheneuvolassa, lastensuojelussa sekä kehitysvammaisten kanssa.

Olen kasvatustieteiden kandidaatti, laillistettu psykologi sekä psykoterapeutti (pari- ja perheterapia). Lisäksi on eri lyhyempiä koulutuksia mm mentalisaatioon perustuva vanhempainryhmäohjaajakoulutus, lyhytterapeuttinen työote-koulutus, lyhyt tunnekeskeinen pariterapiakoulutus.

Lisätietoa työtavastani:

Työskentelyssä ja vuorovaikutuksessa olen tunteva, läsnäoleva ja aktiivinen.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Parisuhteen ja perhe-elämän haasteet, vanhemmuuden haasteet.

Palveluitani:

  • Pariterapia
  • Perheterapia
  • Lyhytterapia
  • Psykoterapia

Vem jag är?

Befinner du dig i en återvändsgränd? Är parförhållandet i kris?

Jag är psykolog och psykoterapeut (par- och familjeterapi) med lång erfarenhet att jobba terapeutiskt med barn (13 år och uppåt), vuxna, par och hela familjer. I arbetet med klienter finns jag som stöd att aktivt undersöka problemområden samt stödja i processen till hållbara förändringar i livet. Mitt arbetssätt är reflektivt och dialogiskt, jag använder även korttidsterapeutiska arbetsmetoder i terapin. Till mina särskilda erfarenhetsområden hör föräldraskap, parförhållande samt familjedynamik. Jag är närvarande, inkännande och lyhörd att stödja mina klienter mot hållbara livsval med stark betoning att stärka de resurser som klienten har.

Tack vare arbete inom barnskydd och familjerådgivning har jag erfarenhet av att bemöta människor i olika situationer i livet.

”Karolina oli suuri apu meille kun perheemme arki tuntui ylipääsettömän vaikealta meidän molempien vanhempien burnoutin takia. Hän todella halusi auttaa ja oli saman tien tosissaan huoliemme kanssa. Voimme lämpimästi suositella häntä.”

Asiakas