Kuka olen?

Olen voimavarakeskeinen pari- ja perhepsykoterapeutti sekä psykologi. Tarjoan pari- ja perheterapiaa sekä yksilöille lyhytterapiaa.

Terapiatyössä keskeisiä arvojani ovat asiakkaideni kunnioittaminen, tasavertainen kohtaaminen ja läpinäkyvyys. Terapeuttina yritän auttaa ihmisiä löytämään heidän itsensä näköisiä vastauksia ja tukea toimijuutta heidän omassa elämässään. Työskentelyssä ja vuorovaikutuksessa olen tunteva, läsnäoleva ja aktiivinen.

Pari- ja perheterapiassa työskentelyn fokuksena on suhde ja vuorovaikutus perheenjäsenten välillä. Autan myös pareja eroprosessissa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Parisuhteen ja perhe-elämän haasteet, vanhemmuuden haasteet.

Palvelut ja hinnat

  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min
  • Pariterapia – 200 € / 90 min
  • Perheterapia – 200 € / 90 min
  • Psykoterapia – 120 € / 45 min

Seuraavat vapaat ajat

Ei suodattimia
Ladataan vapaita aikoja
Ei tuloksia valituilla hakuehdoilla.

Varaa terapia-aika

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Varattava terapia-aika:

Palvelu:
Ajankohta:
Terapeutti:
Hinta:

Terapia-ajan toteutus:

Lisätiedot terapeutille:

Varaajan tiedot:

Nimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Henkilötunnus:

Varaus onnistui

Varausvahvistus toimitettu antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaus epäonnistui

Terapia-ajan varaamisessa ilmeni tekninen ongelma. Ole hyvä ja yritä uudelleen oheisella painikkeella.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Olen kasvatustieteiden kandidaatti, laillistettu psykologi sekä psykoterapeutti (pari- ja perheterapia). Lisäksi on eri lyhyempiä koulutuksia mm mentalisaatioon perustuva vanhempainryhmäohjaajakoulutus, lyhytterapeuttinen työote-koulutus, lyhyt tunnekeskeinen pariterapiakoulutus.

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on laaja kokemus työstä eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt mm äitiys- ja lastenneuvolassa lasten, raskaana olevien ja pienten lasten vanhempien kanssa, perheneuvolassa, lastensuojelussa sekä kehitysvammaisten kanssa.

Palautteet

“Karolina oli suuri apu meille kun perheemme arki tuntui ylipääsettömän vaikealta meidän molempien vanhempien burnoutin takia. Hän todella halusi auttaa ja oli saman tien tosissaan huoliemme kanssa. Voimme lämpimästi suositella häntä.”

Asiakas