Kuka olen?

Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Työssäni näen, kuinka on mahdollista saada helpotusta kuormitukseen, ahdistukseen ja psyykkiseen pahoinvointiin. Ja että on mahdollista jättää taakseen menneisyyden painolasteja, ymmärtää paremmin itseään, saada hallinnantunnetta, tyytyväisyyttä ja iloa ihmissuhteisiin, työhön ja elämään ylipäätään.

Koulutukseni: Olen kognitiivinen psykoterapeutti sekä PSM, työterveyspsykologi, psykoterapeutti YET, musiikin tohtori. Taustaltani olen laulunopettaja ja tein väitöskirjan siitä, miten aikuiset laulutaidottomat ihmiset oppivat laulamaan. Näen oppimisen ja terapiaprosessin kaveruksina – kummassakin mielen maisemat ja toiminta ovat muutoksen tilassa kohti jotain uutta ja parempaa.

Lisätietoa työtavastani:

Sovellan työssäni myös esimerkiksi skeematerapeuttista ja hyväksymis- ja omistautumisterapeuttista lähestymistapaa, aivotutkimukseen perustuvaa tietoa sekä kehollisia psykofyysisiä harjoitteita. Yhteistyössä kanssasi kuuntelen sinua, autan asioiden jäsentämisessä, suunnan luomisessa ja konkreettisten askelien löytämisessä kohti sinulle mielekkäitä tavoitteita.

Palveluitani:

Tällä hetkellä ei tilaa uusille asiakkaille

  • Kela-terapia
  • Pyskoterapia

Jännitti kovasti tulla, mutta herätit jotenkin niin luottamusta, että uskaltauduin puhumaan paljon enemmän kuin osasin odottaa. Tuli heti helpompi olo.”

Asiakas

Osasit todella hyvin kuunnella minua. Olen saanut sinulta merkittävän avun moneen elämänasiaan.

Asiakas

Olet ammattitaitoinen, hyvin empaattinen, samalla analyyttinen ja eteenpäin konkreettisesti auttava. Se toimii.

Asiakas