Kuka olen?

Olen elämäntapamuutosten psykologiaan syventynyt laillistettu psykologi (PsM). Lisäksi työelämän kysymykset ovat lähellä sydäntäni. Autan sinua jäsentämään tilannettasi, täsmentämään tavoitteitasi ja muutostoiveitasi sekä tunnistamaan voimavarojasi. Etsimme ratkaisukeskeisesti vahvuuksiisi pohjaavia, hyvinvointiasi edistäviä keinoja edetä ja pureudumme mielen asettamiin, muutosta hidastaviin esteisiin. Kuuntelen, annan tilaa pohdinnoillesi, kysyn ja joskus avaan uusia näkökulmia.

Luotan siihen, että olet itsesi ja elämäsi paras asiantuntija – psykologina olen kanssakulkija muutosprosessissa kohti vahvempaa itseymmärrystä ja omannäköistä elämää. Kun kaipaat tukea hyvinvointisi vahvistamisessa, terveyskäyttäytymisesi muuttamisessa tai uuden urasuunnan löytämisessä, olen tukenasi.

Taustani soveltuvuusarviointi- ja ammatinvalintapsykologina sekä uravalmentajana on tehnyt työelämän vaatimukset ja mahdollisuudet minulle tutuksi. Työskentelen mielelläni palautumisen, stressisäätelyn, voimavarojen vahvistamisen sekä työhön ja uraan liittyvien teemojen parissa.

Vastaanotolleni hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi:

Erityisosaamistani ovat terveyskäyttäytymisen muutokset ja hyvinvoinnin lisääminen. Vastaanotollani puhutaan siis usein esimerkiksi painonhallinnasta, tunnesyömisestä, keho- ja ruokasuhteesta sekä jaksamisesta. Työskentelyn teemana voi olla myös itsekritiikistä irtautuminen ja myötätunnon hyödyntäminen muutosvoimana.

Palvelut ja hinnat:

  • Lyhytterapia – 120 € / 45 min

Lisätietoa työtavoista

Työskentelyotteessani näkyvät lyhytterapeuttisen osaamisen ohella coachingin (Results Certified Coach, RCC) ja mindfulness-ohjaajan (CFM®) opinnot: Työskentelen valmennuksellisella, eteenpäin vievällä ja konkreettisiin muutoksiin tähtäävällä otteella sekä hyödynnän usein tietoisuustaitoharjoituksia osana työskentelyä.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Psykologi (PsM), terveyspsykologian erikoistumiskoulutuksessa, coach (RCC), mindfulness-ohjaaja (CFM®) sekä terapiamenetelmien täydennyskoulutuksia

Tärkeimmät julkaisuni:

  • Hyvinvointia mielelläsi – Arvoista suunta elämäntapamuutokseen (Atena, 2020)
  • Muutos mielessä – Kohti omannäköistä elämää (Atena, 2022)
  • Anu Tevanlinnan kolumni (SuPer-lehti, alk. 2021)