Kuka olen?

Olen aktiivinen terapeutti, joka käyttää tekniikoita eri suuntauksista. Asiakkaan omat voimavarat ovat keskeinen osa terapiaa. Tavoitteenani on, että asiakas pystyisi yhteisen työskentelymme myötä vapautumaan kahleistaan ja elämään vapaata, rikasta elämää.

Voit kääntyä puoleeni kaikissa parisuhteeseen tai perhesuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa, tai kun kaipaat uutta suuntaa joko työ- tai yksityiselämääsi. Pohdimme yhdessä, mikä on juuri sinulle/teille tärkeää ja tässä hetkessä mahdollista.

Parien ja perheiden kanssa työskentelyssä tärkeintä on tunneyhteyden tavoittaminen ja vahvistaminen.

Koulutukseni ja työkokemukseni: PSM psykologi, pari-ja perhepsykoterapeuttikoulutuksessa. Minulla on monipuolista kokemusta mm. perheneuvolasta, pariterapiasta, nuorten valmentamisesta (HOT-muutosvalmennus, uravalmennus, synnytysvalmennus) ja suurten menetysten parissa työskentelemisestä.

Lisätietoa työtavastani:

Tapaamisillani työskennellään ratkaisukeskeisesti ja dialogisesti. Pariterapiassa käytän jonkin verran kotona tehtäviä harjoituksia. Vertauskuvaksi voi ottaa vaikka urheilulajin: tenniksen tekniikasta voi puhua paljon, mutta se ei vielä tee sinusta parempaa pelaajaa. Vasta käytännön treenin myötä taidot kehittyvät niin, että niistä saa oikean hyödyn. Käytännön harjoituksilla, joita toistetaan yhdessä kotona, parannetaan tehokkaasti esimerkiksi parisuhteen kommunikointia.

Palveluitani:

  • Lyhytterapia
  • Pari- ja perheterapia

Vasta nyt ymmärrän, ettei kaikki ole minun syytäni. Kiitos, että näet minussa puolia, joita itse en ole nähnyt.

Asiakas

Olemme oppineet kommunikoimaan keskenämme paljon paremmin. Vielä on tehtävää, mutta anna on auttanut meitä sietämään keskeneräisyyttä ja kinnittämään huomion kaikkeen hyvään, mitä välillämme myös on.

Asiakas

”Anna on empaattinen ja aidosti välittävä. Samalla hän on rohkea ja aikaansaava. Hän lähti meidän omista tavoitteistamme ja olemme säännöllisesti arvioineet edistystämme.”

Asiakas