på svenska

Kuka olen?

Olen aktiivinen terapeutti, joka käyttää tekniikoita eri suuntauksista. Tapaamisillani työskennellään ratkaisukeskeisesti ja dialogisesti, ja asiakkaan omat voimavarat ovat keskeinen osa terapiaa. Tavoitteenani on, että asiakas pystyisi yhteisen työskentelymme myötä vapautumaan kahleistaan ja elämään vapaata, rikasta elämää.

Työskentelykieleni ovat suomi, ruotsi, englanti ja espanja. Osa tapaamisista voidaan tarpeen mukaan toteuttaa myös videovälitteisesti.

Lisätietoa työtavastani

Parien ja perheiden kanssa työskentelyssä tärkeintä on tunneyhteyden tavoittaminen ja vahvistaminen. Pariterapiassa käytän jonkin verran kotona tehtäviä harjoituksia. Vertauskuvaksi voi ottaa vaikka urheilulajin: tenniksen tekniikasta voi puhua paljon, mutta se ei vielä tee sinusta parempaa pelaajaa. Vasta käytännön treenin myötä taidot kehittyvät niin, että niistä saa oikean hyödyn. Käytännön harjoituksilla, joita toistetaan yhdessä kotona, parannetaan tehokkaasti esimerkiksi parisuhteen kommunikointia.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Voit kääntyä puoleeni kaikissa parisuhteeseen tai perhesuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa, tai kun kaipaat uutta suuntaa joko työ- tai yksityiselämääsi.

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseni: PsM, psykologi, pari-ja perhepsykoterapeuttikoulutuksessa

Keskeisin työkokemukseni: Minulla on monipuolista kokemusta mm. perheneuvolasta, pariterapiasta, nuorten valmentamisesta (HOT-muutosvalmennus, uravalmennus, synnytysvalmennus) ja suurten menetysten parissa työskentelemisestä. Pohdimme yhdessä, mikä on juuri sinulle/teille tärkeää ja tässä hetkessä mahdollista.

Palveluitani

  • Lyhytterapia
  • Pariterapia
  • Perheterapia

”Tavoitteenani on, että asiakas pystyisi yhteisen työskentelymme myötä vapautumaan kahleistaan ja elämään vapaata, rikasta elämää”

Anna