Kuka olen?

Ihminen on luonnostaan sosiaalinen olento, joka hakee yhteyttä muihin ihmisiin – tavalla tai toisella. Monet pulmat elämässämme liittyvät näihin yhteyksiin. Sosiaalipsykologina olen ihmissuhteiden ammattilainen. Kanssani pääset työstämään ajatustesi, tunteidesi ja toimintasi suhdetta ympäröiviin ihmisiin ja maailmaan. Uskon voimavarakeskeisyyteen ja haluan auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja valjastamaan ne käyttöön.

Vastaanotolle hakeutumisen syitä voivat olla esimerkiksi: Kun tarvitset kanssakulkijaa rinnalle pohtimaan arvojasi, identiteettiäsi ja elämäsi suuntaa, olen mielelläni auttamassa sinua. Tarjoan lyhytterapeuttista tukea muun muassa vaativuuden, ylisuorittamisen, uupumuksen ja ahdistuksen hoitoon sekä ihmissuhdepulmiin.

Palvelut ja hinnat:

  • Mielenhuolto – 20 min 65 €, 45 min 120 €
  • Lyhytterapia – 100 € / h

Lisätietoa työtavoista

Olen avoin ja kanssani voit keskustella aiheesta kuin aiheesta pelkäämättä tuomituksi tulemista. Haastan sinua kuitenkin lempeästi kohti mielekkäämpää ja arvojesi mukaista elämää. Asiakkailtani saan erityisesti positiivista palautetta tavastani olla läsnä ja välittää myötätuntoa.

Työskentelymme ytimessä on keskustelu, mutta ohjaan mielelläni myös erilaisia harjoituksia asiakkaan tarpeista riippuen. Pääset pohtimaan tilannettasi myös tapaamistemme välillä erilaisten kotitehtävien avulla.

Koulutus ja kokemus

Koulutukseni: Sosiaalipsykologi

Taustani on työhyvinvoinnin kehittämisen ja henkilöstötyön parissa eli minulle kiireisen asiantuntijatyöarjen haasteet ovat tuttuja. Ymmärrän myös business-näkökulmaa, joten työskentelen mielelläni johtajien ja muiden yritysasiakkaiden kanssa. Työpaikoilla minulla on kokemusta muun muassa haastavien vuorovaikutustilanteiden ja tiimityön tukemisesta sekä kuormituksen ja palautumisen haasteiden parista.

(Huom! Sosiaalipsykologina palveluni eivät kuulu terveyden- ja sairaanhoidon palveluiden piiriin eli en voi vastaanottaa lähetteellä tulevia asiakkaita. Tämän vuoksi tapaamiset myös sisältävät 24% arvonlisäveron, eikä niistä tehdä kantamerkintöjä.)

Palautteet

”Aliisa on ihana ihminen ja vahva ammattilainen, jolla on positiivinen suhtautuminen asioihin. Sain tapaamisistamme arvokkaita näkökulmia sekä etsimiäni konkreettisia työkaluja stressinhallintaan.”

Asiakas

”Aliisa oli erittäin helposti lähestyttävä ja hänelle oli luontevaa puhua omista asioista. Tuntui hyvältä, kun joku kuunteli tarkasti esittäen hyviä kysymyksiä ja oli aidosti läsnä ja kiinnostunut juuri minun haasteestani.”

Asiakas