Terapiaa Oulussa

Onpa kiva kun löysit w/ Heltin Oulun terapeuttien omalle sivulle. Täältä voit tutustua meihin tarkemmin, varata ajan sekä tutustua toimipisteeseemme.

Meiltä saat laadukasta terapiaa itsellesi tai läheisellesi. Voit tulla meille juuri sellaisena kuin olet – riippumatta miten mielesi voi.

Olemme täällä sinua varten.

Oulun Koulukadun toimipisteessämme työskentelemme me, Suvi ja Terhi.

Terhi on kokenut psykoterapeutti, työn ja organisaatioiden erikoispsykologi sekä myös työnohjaaja. Hänelle voit varata ajan psykoterapiaan tai lyhytterapiaa itsellesi tai läheisellesi. Lisäksi Terhi on erikoistunut johtajien terapioihin.

Suvi puolestaan tarjoaa lyhytterapiaa sekä koulutuspsykoterapiaa. Hän on erikoistunut erityisesti traumoihin. Koulutuspsykoterapia tarkoittaa sitä, että kun mielen ammattilainen täydentää koulutustaan psykoterapeuttikoulutuksella, hän voi tarjota koulutuspsykoterapiaa.

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

Tästä löydät Oulun terapeutit

Tutustu Oulun terapeutteihin tarkemmin heidän profiileistaan
tai kurkkaa kaikki Oulun vapaat terapia-ajat. Lisäksi etäterapiaan löydät nopeasti aikoja riippumatta sinun tai terapeutin sijainnista – etäterapiaan voit varata ajan tästä.

Tiesitkö, että kaikki Heltin mielen ammattilaiset ovat laadukasta terapiaa tarjoavia kokeneita ammattilaisia, jotka ovat lisäksi myös hyviä tyyppejä. Jokainen withHeltin sivuston kautta terapiaa tarjoava psykologi ja psykoterapeutti löytyy Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki -rekisteristä.

Suvi Alatalo

Psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK), traumapsykoterapeuttikoulutuksessa

Varaa minulle aika

Terhi Mets

Integratiivinen psykoterapeutti, työn- ja organisaatioiden erikoispsykologi, työnohjaaja

Vastaanoton osoite: Kasarmintie 13, A-talo, 2.krs, 90100 Oulu

Varaa minulle aika

Lämpimästi tervetuloa terapiaan!

OULU

Lääkäritalo

Koulukatu 34,
90100 Oulu