Apu-otsikko

Millaisia sisältöjä tuotamme eri kanaviin?

Instagram

Reelit ovat max. 90 sekuntia pitkiä lyhytvideoita, jotka saavat Instagramissa tyypillisesti hyvin näkyvyyttä. Lisäksi Instagramiin tehdään livelähetyksiä, joissa vastaillaan katsojien kysymyksiin rajattuihin teemoihin liittyen (esim. Mitä terapiassa tapahtuu?, Masennus tutuksi,.. ks. täältä).

Lisäksi Instagramiin voidaan tehdä kuvapostauksia (ns. feed-postaukset), joissa voi olla yksi tai useampi kuva (ns. karusellipostaus). Kuvissa voidaan havainnollistaa kuvatekstissä käsiteltävää aihetta esim. infograafin tai keskeisten lauseiden avulla.

Youtube

Livelähetykset julkaistaan tyypillisesti myös Youtubessa ja Twitchissä, jotta näkyvyyttä saadaan eri kanavista. Samasta syystä myös Instagramiin tuotettuja lyhytvideoita julkaistaan myös Youtubessa (Youtube shorts).

Lisäksi Youtubeen tullaan tuottamaan etukäteen kuvattuja aihevideoita, jotka avaavat yhtä aihetta melko laajasti. Videoilla voidaan olla yksin tai useamman asiantuntijan voimin, jolloin video voi olla myös haastattelumuotoinen. Sekä livet että etukäteen kuvatut videot ovat terapeuteille mahdollisuus tuoda esille omaa osaamistaan ja tulla tutuiksi katsojien kanssa.

Spotify

Spotifyyn on ladattu useita livelähetyksiä, mutta lisäksi sinne tullaan (?) tuottamaan myös varsinaista podcast-sisältöä, jolloin sisältö on konseptoitu juuri podcastia varten ja jakautuu jaksoihin sekä tuotantokausiin.

Verkkosivut

Verkkosivuilla potentiaalinen uusi asiakas pääsee tutustumaan terapeuttien profiileihin sekä varaamaan ajan terapiaan. Ajanvarauksen lisäksi sivuille on koottu withHeltin sisältökirjasto, joka kokoaa yhteen w/ Heltin sisällöt esitellyistä eri kanavista.

Lisäksi verkkosivuilta löytyy tieteellisempiä artikkeleita sekä hieman vapaamuotoisempia blogitekstejä. Näiden sisältöjen tavoitteena on mm. vahvistaa asiantuntevaa mielikuvaa withHeltistä sekä yksittäisistä terapeuteista tiettyjen teemojen asiantuntijoina. Lisäksi SEO-optimoiduilla artikkeleilla ja blogiteksteillä voimme vahvistaa hakukonenäkyvyyttä.