Hostit | Asiantuntijat

w/ Heltti hostit

w/ Heltti hostit ovat kanssasi viikottain live-streameissa, ja tuottavat sisältöä somekanaviimme. Tutustu hosteihin lisää alta!

Ville Merinen
”terapeuttiville”

Olen Ville Merinen ja ammatiltani psykoterapeutti. Olen toiminut psykoterapeuttina vuodesta 2015 saakka. Sitä ennen työskentelin oikeuspsykiatrialla nuorten kanssa yhdeksän vuoden ajan sairaanhoitajana.

Halusin tehdä ison muutoksen suomalaiseen mielenterveysajatteluun, ja siksi, pitkän suunnittelun jälkeen käynnistin Willfeel Twitch-kanavan koronakeväällä 2020. Ensimmäinen lähetys kanavalla oli 12.5.2020, ja YouTube-kanava seurasi perässä kesällä 2020. Kanavien ydinsisältönä on avoin mielenterveyskeskustelu, joiden seuraaminen voi rohkaista katsojan hakemaan apua omiin ongelmiin. Kanavat ovat kasvaneet yhden Suomen suurimmista mielenterveys-teemaisista yhteisöistä.

Perhe on tärkeässä roolissa elämässäni ja siksi vaimoni Elli, tyttäreni Helmi ja poikani Ola ovat myös tuttuja kasvoja kanavilla. Perheen tärkeitä teemoja ovat urheilu, vegaaniruoka ja päihteettömyys.

Mari Laari
”Psykologi Mari”

Moi kaikki! Olen Mari Laari tai kuten w/ Heltti yhteisö on minut nimennyt “Marilogi”. Olen pitkän työterveysuran tehnyt työterveyspsykologi, organisaatiokonsultti ja työnohjaaja. 

Nykypäivän työelämä sekä yksityiselämässä koetut paineet haastavat henkistä hyvinvointia, joka auttaa suojaamaan mielenterveyttämme. Haluan auttaa ymmärtämään omat kuormituksen ja henkisten voimavarojen lähteet sekä ohjata löytämään toimivat palautumisen keinot niin työssä kuin vapaa-ajalla vastavoimaksi kuormitukselle.

Tule mukaan kanssani w/ Heltti kanaville starttaamaan työ- tai opiskeluviikkoa ja keskustelemaan esimerkiksi kuormituksen varhaisen vaiheen tunnistamisesta.

Samuli Shintami
”Psykologi Samuli”

Olen Samuli “Psymuli” Shintami ja ammatiltani monipuolisesti kaikesta kinnostuva psykologi sekä opettaja.

Olen perehtynyt erityisesti neurokirjon kysymyksiin kuten autismikirjo ja ADHD.  Muita erityisosaamisalueitani ovat ahdistuksen säätely, oppimisvaikeudet, tietoisuustaidot, mindfulness ja uni. Olen työskennellyt paljon perheiden, nuorten ja lasten parissa – erityisesti vanhemmuuden ja koulunkäynnin kysymyksiin liittyen. Biologinen ja humanistinen näkökulma psykologiaan ovat minulle tärkeitä.

Pidän live-streameja esimerkiksi ADHD-teemoihin liittyen, ja kirjoitan artikkeleita w/ Heltti mielenterveyskirjastoon.

w/ Heltti asiantuntijat

w/ Heltti asiantuntijat ovat mielen ammattilaisia, jotka tuottavat ajoittain sisältöä w/ Heltti mielenterveyskirjastoon ja somekanaviin, sekä ovat vakiovieraita live-streameissa.

Katri ”Kati” Kanninen

Olen Katri, tutummin Kati ja ammatiltani psykoterapeutti sekä psykologian tohtori. Olen tehnyt pitkään töitä terapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana. Lisäksi olen kirjoittanut useita kirjoja sekä kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen.

Olen aina nauttinut ihmisten kohtaamisesta ja ratkaisujen etsimisestä ihmisten ongelmiin. Rakastan kirjoittamista ja kirjoittelenkin w/ Heltti -mielenterveyskirjastoon – sekä vierailen kuukausittain Villen streameissa ja toteutan reelsejä w/ Heltti Instagramiin.

Roosa Tähtinen

Olen Roosa Tähtinen ja toimin asiantuntijana sekä hostina w/ Heltin Instagramin puolella. Valmistun keväällä 2023 sosiaalipsykologiksi (YTM) ja olen perehtynyt erityisesti ystävyyssuhteisiin ja sosiaaliseen hyvinvointiin, sekä näiden ja mielenterveyden yhteyteen. Sosiaalinen hyvinvointi jää mielenterveyden osa-alueena usein hieman piiloon, joten on ilo saada jakaa täällä erityisesti siihen liittyvää tietoa.

Aino Pekkarinen

Olen Aino Pekkarinen, Heltin psykologi. Olen tehnyt lyhytterapiaa kaikenikäisten yksilöasiakkaiden ja parien kanssa, ja jaan withHeltin Instagramiin tietoa erityisesti parisuhde- ja ihmissuhdeteemoista.

Ihmissuhteissa minua kiehtoo se, miten olemme kehittyneet suhteessa tärkeisiin ihmissuhteisiimme, ja miten näiden kokemusten kautta opimme itsestämme ja muista. Yhteys läheisiimme on ollut ihmisille jo evoluution ja selviytymisen näkökulmasta elintärkeä asia, ja se on edelleen ihmismielen hyvinvoinnille hyvin tärkeää, vaikka kuinka yksilökeskeisessä yhteiskunnassa nykyisin elämmekään.

Tule mukaan seuraamaan sisältöjäni, jos parisuhde- ja ihmissuhdeaiheet kiinnostavat sinuakin!